Shares

„Tata Fedea” a fost răpus! Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a decis să-l mute pe comisarul Nelu Fediuc tocmai la Cernavodă, după ce mai mulţi subordonaţi şi colegi l-au acuzat că primeşte mită între 300-500 de euro şi că lunar ar primi peste 100.000 de euro pentru a-i favoriza pe traficanţii de ţigări pe ruta Ucraina – România.

vama-siret

„Măsura a fost luată pentru a elimina suspiciunile de corupţie care planau asupra activităţii de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret”, a justificat măsura luată inspectorul principal Fabian Bădilă, purtătorul de cuvânt al IGPF.
În afara lui Fediuc, care era şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, detaşat 6 luni la Sectorul Poliţiei de Frontieră Cernavodă, s-a ajuns la concluzia că şi alţi doi ofiţeri trebuie să ia calea pribegiei.
Inspectorul Gheorghe Irimescu, adjunctul lui Fediuc la SPF Siret a fost detaşat la Zimnicea – Teleorman, în timp ce comisarul Aurel Anea, şef Punct de Trecere a Frontierei Siret, a fost trimis la Săcuieni, în Bihor.
Mai multe despre acest subiect puteţi citi în cotidianul Monitorul de Suceava.