Brigada Diverse

Adelina Pestriţu, „asistenta” lui Luhan

Penibilul Petru Luhan îşi continuă imperturbabil recitalul de mare crai. Ultima „cucerire” marca Luhan este nimeni alta decât Adelina Pestriţu, fata care umple paginile tuturor tabloidelor din România.

La o emisiune de pe Kanal D, eurodeputatul Petrică apare alături de Adelina Pestriţu, căreia i-a propus să-l însoţească la Bruxelles.

„Dacă aş lua-o la Bruxelles, ca asistentă, am face-o în secret, pentru că bârfa aşteaptă la orice colţ”, a spus Petrică cel fără de frică. Şi cum lui Petrică nu-i place deloc bârfa, cred că Adelina nu va mai ajunge la Bruxelles.

Până la urmă cine naiba îl ştie în Belgia pe îngâmfatul de Luhan ca să-l mai dea la ziar. Tot România este locul unde Petrică se bagă singur în seamă şi vrea să ne arate cum roiesc fetele frumoase în jurul său.

După episodul „Viorica Macovei”, mă întrebam când va recidiva Petrică. Uite că nu am avut mult de aşteptat şi cred că nici până la următoarea „victimă” a lui Luhan nu o să treacă un timp prea îndelungat.

Articole asemănătoare

11 Comentarii

 1. Bai CACAT mare ZARA….. daca vrei sa devii jurnalist incearca un concept sanatos.
  Ceea ce faci tu se numeste „Mancare de cacat cu hapsanatate”….. Sa nu te inneci.
  Alin

 2. Invata sa scrii un articol prostu p..ii ce esti!!!
  Cand o sa ajungi tu ca Luhan, mai stam de vorba.
  Pana atunci mai suge pula…..
  Succes!!!!
  Esti tare la asta

  1. Duduie,uită-te si tu la penultima postare,a lu’ tolomacu’ ăla care semnează VISHI,din ce an este? Ori te-ai trezit acuma din etnobotanice ori ai fost de serviciu pe centură sau,altfel spus, ori esti proastă ori esti proastă,una din două!
   Toti ăstia care săriţi ca muşcaţi de cur când zice cineva câte ceva despre Luhan ar trebuie sa ştiti ca băiatu’ ăsta e frumos si ‘nalt da’ prost ca gardu’ si anume ca gardu’ din Fratauţi… Flutur l-a trimis la Bruxelles fiindcă il facuse de kkt pe-aici si îi mai ameninta si pozitia sa,că la pedele este si concurs de prosti da’ bogaţi sau bogaţi da’ saraci cu duhul…
   Altfel,tine aproape, ca vin alegeri si mai sunt mandate si pentru tine si pentru VISHI si pentru IOAN – y compris pentru EBA. Intre noi fie vorba, aia (Eba) e buna de desfundat chiuveta,e ceva intre papusa gonflabila-functionara de stat pe centura- pară de desfundat chiuveta. Succesuri !

   1. N-AM ABSOLUT NICI O LEGATURA CU ACTUALA PUTERE CA SA ZIC ASA ..DAR POT SA ITI UREZ CEVA : SUGE-O!!!
    SA TE CHISH IN FREZA!

 3. Bai ” Kukusor” mic,nu m-am trezit din nimic ,tu ar trebui sa te trezesti din prostie !!!!!!!Chiar daca am vazut tarziu ,ce mai conteaza p…la bleagaaaaaa,dar se pare ca e bine sa ne porcaim aici..Sa i-o sugi lui Luhanel!!!!!!!!!!!!

 4. Luhan ,esti un tip super chiar asa marlanutz, tuuuu le dai nanaaa cu pliciul la ratatii astia!Bravo tie !

 5. Bagă mare,Ella,ai voie sa scrii si cand esti in transă,ca sa vada lumea cine sunt prietenii lui Luhan,emulii si ,de ce nu, emulele sale.
  Mare om,mare caracter,demn europarlamentar,degrabă nu mai prind Fratautii vechi sau noi asa o podoabă…

Citiți de asemenea
Close
Back to top button