Brigada Diverse

Adevărul de Seară este pe bani şi apare săptămânal

Preconizata dispariţie a ediţiilor gratuite ale Adevărului de Seară s-a materializat.

Astăzi a apărut primul număr al de acum săptămânalului ADS Suceava, care are 24 de pagini şi costă 0,9 lei. A fost o măsură de criză determinată de pierderile imense pe care Adevărurile de Seară le-au provocat în bugetul lui Dinu Patriciu în cei doi ani şi jumătate de existenţă.

Rămâne de văzut ce impact va avea pe piaţa suceveană acest săptămânal şi dacă pensionarii care se îngrămădeau pentru gratuităţi se vor mai regăsi printre clienţi.

Din primul număr al ADS Suceava am reţinut un material despre averile unor oameni care se află în structurile de conducere locale şi judeţene. Titlul este ceva mai dur „Şmecherii de ascuns averea edililor suceveni”, dar textul este destul de molcom. Îi priveşte pe Ion Lungu şi pe Gheorghe Flutur, care şi-au donat casele şi terenurile pe numele copiilor pentru a nu avea probleme cu Agenţia Naţională de Integritate.

Mai interesantă este situaţia lui Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava, care apare sărac lipit în declaraţiile de avere. Pe numele său figurează doar un Golf 5, trecut pe numele soţiei. În rest, pauză totală. Mint, de fapt. Mai are un credit de 50.000 de euro scadent în 2022. De aici deduc că Rîmbu şi-a dat banii pe acte de caritate. Hai că mă apucă râsul.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Adevarat va zic voua ca nu va canta Cocoş-ul de trei ori si Adevarul de Seara va disparea din nou,ca unde s-a mai pomenit sa stai sub acoperis si sa spui nazbatii la nivelul negustorilor din Piata Mica??
    Pai,de conturile VIP-urilor pedeliste nu ati auzit nimic? Numai de trotinetele trimise de cumnatu’ lu’ Flutur de la Germania??
    Cand o sa-i dati poza lui Dragos Juravle pe prispa vilei sale de zootehnist fruntas din Sucevita atunci ati putea spera sa va cumpere lumea,la pachet cu Kamikaze…

Back to top button