Brigada Diverse

Afacerea Padrino Lounge scârţâie din temelii

Afacerea Padrino Lounge pare să se îndrepte spre un eşec. Asta în ciuda mediatizării intense de care a avut parte, probabil una dintre cele mai importante de prin târgul nostru.

Controversele au plecat de la interesul primarului Ion Lungu de a proteja afacerea fiului său, Oscar Wilde, aflată la numai câţiva paşi de Casa de Cultură, acolo unde funcţionează Padrino Lounge.

Plecând de la acest mică război, afacerea pusă pe picioare de Viorel Aelenei la Casa de Cultură a devenit subiect de presă, ajungându-se să fie despicat firul în patru, pe orizontală şi verticală.

Per ansamblu, pentru Padrino Lounge consider că a fost o promovare pe care nu ar fi fost în stare s-o facă nimeni. Şi totuşi, reclama s-a dovedit insuficientă.

padrino lounge

Mai mereu scaunele din foaierul Casei de Cultură s-au dovedit mult prea numeroase faţă de numărul de clienţi. Cele peste patru luni de funcţionare nu au adus efectul scontat, iar dacă şi terasa amplasată pe esplanada Casei de Cultură va merge la fel de slab, e clar ca viitorul Padrino Lounge nu sună deloc bine.

În cele câteva luni de activitate, firma lui Viorel Aelenei a intrat deja pe minus, existând întârzieri la plata facturilor, în special cele la utilităţi.

Investiţia în ceea ce se numeşte Padrino Lounge a fost serioasă, dar aşteptările s-au dovedit probabil mult prea mari. Rămâne de văzut dacă va exista un reviriment al activităţii sau dacă Viorel Aelenei va trebui să se recunoască învins.

Nu de primarul Ion Lungu şi cei care îi cântă în strună, ci pur şi simplu de regulile economiei de piaţă, respectiv lipsa clienţilor.

 

Notă: Sursa fotografiei este www.orasulsuceava.ro şi datează de la momentul deschiderii locaţiei, în decembrie 2013.

Articole asemănătoare

Back to top button