Shares

PNL Suceava nu scapă nici un moment pentru a se umple de ridicol. S-a întâmplat şi astăzi, la săptămânala conferinţă de presă organizată la sediul partidului.

La rampă a ieşit Brânduşel Nichitean, cel supranumit „tractoraşul”, deşi asocierea fizică nu prea are nici o legătură cu diminutivele în cazul său.

„Dacă ar fi avut bunul simţ să-i întrebe pe cei care îi “păstoreşte” despre aceste lucruri (n.a. – despre faptul că electoratul opoziţiei nu este respectat şi despre faptul că nu au vorbit cu oamenii despre tăierile de pensii şi salarii din ultima vreme), Flutur Gheorghe şi-ar fi dat demult demisia şi din partidul de tip mafiot pe care-l conduce împreună cu Băsescu, Udrea şi Boc, şi din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, pentru că soluţia normală într-o democraţie (nu în simulacrul pre dictatorial de la noi!) este că atunci când nu poţi să-ţi îndeplineşti promisiunile făcute celor care te-au ales să-ţi dai demisia de onoare”, a rostit cu înflăcărare arivist-revoluţionară Brânduşel Nichitean.

Sunt curios dacă ar fi vorbit la fel şi dacă nu făcea neghiobia de la alegerile din 2004, când a ajuns parlamentar dar a fost exclus pentru vot multiplu. Cu alte cuvinte, „hoţul strigă hoţii”, în buna tradiţie şi obişnuinţă a poporului român, iar Nichitean nu face excepţie. Decât să continue pe această linie a ridicolului, „tractoraşul” mai bine ar băga capul în pământ şi ar face linişte. Este ultimul care se poate afişa pe la televiziuni şi prin conferinţele de presă pentru a da lecţii de morală.

Dar cum memoria unora este scurtă, nu mă mai miră nimic din atitudinea acestor politicieni locali, printre care vrea să se numere şi Brânduşel Nichitean.