Brigada Diverse

Aqua Carpatica, „antidot” pentru radiaţii

Afacerile cu statul sunt cele mai profitabile în România.

Pe acest principiu au mers şi acţionarii fabricii de ape minerale Aqua Carpatica, care de vreo două luni au devenit principalii furnizori de apă ai Companiei Naţionale a Uraniului.

Aşa se face că minerii primesc drept antidot pentru radiaţiile pe care le inhalează zilnic câte o porţie din „cea mai pură apă din lume”, cum se laudă Valvis şi Chiforescu cu produsul lor.

Zilnic, la Sucursala din Crucea a Companiei Naţionale a Uraniului sunt livrate baxuri cu apă minerală, în cadrul unui proiect probabil care se va întinde cel puţin până când se va schimba actuala guvernare, deşi cunoscându-i pe cei doi acţionari ai fabricii de ape minerale de la Panaci nu m-ar mira să devină cei mai buni prieteni ai celor care se vor afla la putere.

Interesant este că sticlele de Aqua Carpatica trimise minerilor de la Crucea sunt livrate fără nici un însemn publicitar. Singurele amănunte prin care există certitudinea că sunt livrate de fabrica de la Panaci le reprezintă literele A şi C „gravate” pe sticla de plastic şi forma acesteia.

Interesant este cum au ajuns şefii Companiei Naţionale a Uraniului la concluzia că Aqua Carpatica ar putea constitui un antidot pentru radiaţiile la care sunt expuşi minerii şi ce studii au luat în calcul. Dacă o exista aşa ceva, măcar de faţadă, deşi mă cam îndoiesc. Fiind „cea mai pură din lume” poate are proprietăţile laptelui şi-i ajută pe mineri.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Tare de tot ! Fara gluma,e un filon care duce departe in lumea mica a mafiei judetene ,corcita cu cea greco-elvetiana…
    Sa avem curajul sa spunem ca patronii de la Aqua Carpatica sunt in pana de idei,au costuri foarte mari,o apa pura precum renumita Pish-Wasser,trebuie sa faca ceva cu stocurile de proba,fara insemne,ca pana au scos apa care este acum in magazine au tot incercat ca Edison cu filamentul becului,pana le-a iesit ceva care sa semene a apa minerala…E de vorbit mult pe chestia asta!

  2. poate doar daca se merge pe principiul ”cui pe cui se scoate” pentru ca insasi apa e luata din bazinul Dornelor spatiu atestat in revista Flacara acu vre-o 30 de ani ca fiind puternic radioactiv din pricina zacamintelor din zona.Iar radioactivitatea se evidentiaza cel mai bine in apa si lapte adica exact produsele cu care dl. Valvis a facut bani in Romania .Cind a venit pentru prima data in judet a zis ca am venit la voi sa fac apa minerala iar cind i-am spus ca apa era cu mult inainte de a sti el unde e Romania pe harta a intors-o si a spus ca de fapt schimba doar eticheta…!

Citiți de asemenea
Close
Back to top button