Brigada Diverse

Atenţie, se filmează!

Realizatorii emisiunii Big Brother, difuzată cu ani în urmă la un post central de televiziune, ar fi invidioşi pe ceea ce se petrece la sediul televiziunii Plus TV.

De mai bine de o săptămână, micul sediu al televiziunii aflată în proprietatea familiei Băişanu colcăie de aparatură de înregistrare video. Invitaţii care vor merge acolo trebuie să ştie că orice vorbă spusă înainte şi după intrarea în emisie va fi contorizată şi, eventual, folosită. Dar, cele patru camere de supraveghere montate sunt destinate, în special monitorizării propriilor angajaţi. Anecdotice sunt întâmplările cu părinţii liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, care au fost surprinşi moţăind în scaune, iar angajaţii de la Plus TV i-au trezit la finalul jurnalului de ştiri pentru a-i trimite acasă. S-a întâmplat nu o dată, ci de mai multe ori, iar cei doi, nişte oameni simpatici de altfel dacă nu s-ar implica într-o lume, a televiziunii, pe care nu o cunosc şi nici nu o vor desluşi vreodată, doresc acum să conducă prin intimidare.

Pentru că aşa sunt percepute camerele montate în sediul Plus TV, una dintre ele chiar în camera de montaj. Sunt convins că înregistrările vor fi vizionate, dacă nu cumva au şi rulat în faţa ochilor părinţilor lui Băişanu, iar orice mişcare suspectă va fi sancţionată cu maximă asprime. Iar de acest lucru s-au lămurit deja foarte mulţi dintre oamenii care au lucrat pentru Plus TV şi care au fost zburaţi, uneori chiar şi pentru probleme imaginare, născocite de „managerii” postului.

Nu-mi rămâne decât să le spun celor care vor fi invitaţi la emisiunile Plus TV: „Atenţie, se filmează!”. Şi nu doar în studio, ci imediat cum aţi păşit pe holurile televiziunii. Apropo, or fi camere de supraveghere şi la baie?

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button