Brigada Diverse

Băişanu: „Nu ştiu de demisia lui Manole”

Patronul de facto al televiziunii Plus TV, ex-prefectul Alexandru Băişanu, pare din alt film în acest meci. Sau cel puţin aşa vrea să pară.

Băişanu a negat că ar şti despre demisia lui Ioan Manole. Motivaţia sa a fost la fel de puerilă ca şi acum câteva luni. Liderul PNL Suceava a marşat pe ideea că nu el este proprietarul acestei televiziuni, ci tatăl său. „Eu sunt fiul patronului şi nu ştiu ce se întâmplă acolo. Din câte ştiu eu, Ioan Manole nu pleacă, nu am auzit de demisia lui”, este declaraţia lui Alexandru Băişanu.

Deşi fostul prefect se ascunde în spatele acţionariatului SC Media Ten Productions SRL Suceava şi face pe nevinovatul, toată Suceava, în frunte cu angajaţii Plus TV, ştiu că singurul decident este Alexandru Băişanu.

Faptul că familia Băişanu, mai precis actualul lider al PNL Suceava, controlează televiziunea Plus Tv a devenit evident pe 28 octombrie 2009, când a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului o cerere de menţiune din care rezultă că s-a modificat structura asociaţilor SC Media Ten Productions SRL.

La capitolul asociaţi persoane fizice, apare în Registrul comerţului Constantin Băişanu, tatăl lui Alexandru Băişanu, asociat nou, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 90%.

Fostul prefect Ovidiu Doroftei, fostul unic asociat al firmei Media Ten a rămas şi el în afacere, dar numai cu 10% din cota de participare la beneficii şi pierderi.

Articole asemănătoare

Back to top button