Shares

Băişanu ţine cu dinadinsul să atingă noi culmi ale ridicolului. S-a întâmplat şi astăzi în conferinţa de presă de la sediul PNL Suceava.

În opacitatea lui, Alexandru Băişanu chiar crede că ar putea deveni subprefect de Suceava după ce reprezentanţii PSD care ocupă cele două funcţii vor fi demişi. De această dată, Băişanu şi-a scos la înaintare unul dintre aghiotanţi pentru a-l susţine public. Vasile Mocanu, secretarul coordonator al PNL Suceava, a declarat sus şi tare că şeful său pe linie politică a primit oferta de a ocupa una din funcţiile de subprefect şi asta pentru că cei de la PD-L Suceava nu au suficienţi oameni competenţi. Asta după ce vineri seară, la ştirile televiziunii Plus TV, însuşi Băişanu trâmbiţa că este curtat pentru o funcţie importantă.

Gluma politico-administrativă a celor de la PD-L pare să fi avut un efect mult mai puternic decât se aşteptau chiar cei care au gândit-o, iar Alexandru Băişanu a devenit bufonul de casă al portocaliilor.

Alexandru Baisanu 3

Poate că preşedintele PNL Suceava nu mai are ce subiecte să atace şi s-a gândit să se autoexpună pentru a avea vizibilitate. O fi şi asta o tactică, dar până acum nu i-a adus lui Băişanu decât ironii şi hohote de râs din partea politicienilor locali.

Pentru a-şi continua tirada dezlânată, Alexandru Băişanu a mai anunţat astăzi că tâlhăria comisă asupra primarului PSD din Voitinel, Maria Pleşca, are conotaţii politice. Vezi Doamne, era un adversar care putea înclina balanţa alegerilor în favoarea lui Mircea Geoană şi devenise indezirabilă pentru celelalte partide.

Şi tot Băişanu, cerea dimineaţă ca Poliţia să-şi facă treaba aşa cum scrie la carte. Probabil că liderul liberalilor suceveni nu a avut timp să se informeze, pentru că altfel ar fi aflat că unul din cei patru agresori ai primăriţei din Voitinel era deja arestat la ora când Băişanu sforăia în patul de acasă.

P.S. De la Vasile Mocanu am aflat şi o veste bună. Că nu participa la conferinţa de presă în timpul programului de lucru, ci era în concediu de odihnă. Îi aştept şi pe ceilalţi.