Shares

Strategul PSD pentru alegerile locale din municipiul Suceava, nimeni altul decât senatorul Ovidiu Donțu, a demonstrat că la el acasă stă sub pat.

Ieri, la conferința de presă organizată la sediul ALDE  de către deputatul Alexandru Băișanu, nimeni altul decât contracandidatul lui Tiberius Brădățan pentru funcția de primar al municipiului Suceava, a fost prezent și Florin Botez. Poate numele acesta nu vă spune nimic, dar imediat o să vă lămuriți. Florin Botez este socrul lui Ovidiu Donțu, cel care vrea să-l scoată primar pe Tiberius Brădățan.

Na, comedie. Păi bine, bine, domn strateg de campanie. Matale nu ești în stare să-ți convingi nici neamurile apropiate să-l voteze pe omul căruia îi faci campanie electorală și visezi cai verzi pe pereți. Cică ținta lui Donțu pentru alegerile din 5 iunie este un procent de 43%.

baisanu socru dontu

În stilul acesta, cred că Donțu a greșit o virgulă, iar ținta reală era de 4,3%. Apropo, domnu senator, soția dumneavoastră cu cine votează?

Acuma ce să spun, poate domnul Botez a fost atras de programul electoral al lui Băișanu și de obiectivele acestuia pentru pensionari. Băișanu a promis că dacă va ajunge primar, le va acorda pensionarilor abonamente gratuite pentru transportul în comun, va înființa cluburi în fiecare cartier din oraș și îi va consulta, prin ”Consiliul Înțelepților”, format din 23 de pensionari, ca și Consiliul Local, în luarea deciziilor pentru administrarea orașului.

Una peste alta, ziua de 19 mai 2016 poate fi considerată una neagră pentru Ovidiu Donțu, iar dacă va pierde și alegerile din 5 iunie eu îi prevăd un viitor sumbru în PSD.