Timp liber

Berti Barbera&Nicu Patoi. Pour les connaisseurs.

Astăzi voi inaugura o nouă rubrică pe blog. Chiar dacă scriu despre un eveniment care a avut deja loc, pe viitor am să încerc să vă prezint date şi despre ceea ce urmează.

Să nu aruncaţi cu pietre în mine dacă nu voi intra în foarte multe amănunte tehnice. Cultura mea muzicală nu-mi permite, aşa că mă voi axa mai mult pe amănunte de culoare şi atmofseră.

Fără să greşesc, pot spune că vineri seară a fost un concert pour les connaisseurs în Discoteca Vox, de la subsolul Casei de Cultură. Chiar dacă nu au avut în faţă un public foarte numeros, Berti Barbera şi Nicu Patoi au stârnit aplauze după fiecare melodie interpretată.

nicu patoi si berti barbera

Genul blues rythm&blues pe care cei doi îl promovează se adresează unui public destul de exclusivist, iar asta s-a văzut prin numărul persoanelor prezente în Discoteca Vox.

Cine a venit, nu a avut ce regreta, atât Berti Barbera, cât şi Nicu Patoi dovedindu-se adevăraţi maeştri. Prelucrările după melodii celebre ale unor trupe precum Led Zeppelin sau Pink Floyd au fost pe placul publicului.

Poate că o promovare ceva mai acătării ar fi adus şi mai mulţi spectatori, mai ales că nu în fiecare zi îl poţi revedea acasă pe Berti Barbera, un artist foarte apreciat prin Bucureşti.

Nici Nicu Patoi nu a fost mai prejos, iar talentul său va exploda cu siguranţă în scurt timp. Săptămâna care urmează, Discoteca Vox va fi în mare fierbere. Joi seară vor concerta cei de la T-Jazz, iar vineri seară vine Luna Amară. Seara de sâmbătă este rezervată hip-hop-ului, cu trupele Paranoia şi 9mm, iar duminică seară va concerta Byron, fostul solist al trupei Kumm.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. A descoperit si Sandrinio concertele de calitate. Asta e bine. Ele se fac de ceva timp, dar nu intotdeauna publicul e format din cunoscatori, o mare parte sunt snobi care merg doar sa fie vazuti pe acolo.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button