Brigada Diverse

Bun, dar prea târziu

PSD a început campania electorală în forţă împotriva celor de la PD-L.

E ceva normal şi firesc. Singura mea nelămurire este de ce în aceşti patru ani au cam tăcut. Ca porcii în popuşoi, cum spune o vorbă din popor de pe la noi.

Da, e adevărat, ceea ce spune Nechifor, ceea ce spune Mîrza, sau alţi lideri din PSD, este perfect adevărat. S-au umflat facturi, s-au făcut lucrări la preţuri exorbitante şi nejustificabile.

Mai vine şi tovarăşul Donţu, pentru că altfel nu-i pot spune, şi-mi cer scuze, şi ne anunţă iar că s-au pus pavele în Suceava la preţuri de 3-4 ori mai mari decât cele normale. Ne-a spus asta şi în campania electorală din 2008, iar după un an, când i-am cerut dovezi şi acte, mi-a spus că nu e cazul să prezinte aşa ceva. Ce pot să cred eu?

Fie că Ovidiu Donţu minte cu neruşinare şi pavelele din Suceava s-au pus la preţ corect, fie că era mână în mână cu cei pe care dorea să-i acuze.

Revenind la dezvăluirile social-democraţilor, repet, mi se par corecte şi pertinente. Doar că sunt cam târzii. Mult prea târzii pentru a influenţa votul din 10 iunie.

Pentru ca oamenii să-şi fi format o opinie corectă, toate furturile trebuiau spuse la vremea respectivă. E drept, unele au fost atinse, dar nu la modul concret de astăzi. Când toată lumea atacă pe toată lumea, credeţi că cineva vă mai crede? Este la fel ca în bancul cu lupul la stână.

Iar mâine am să vă dau o serie de date despre procentele candidaţilor. Şi s-ar putea să semene foarte mult cu cele finale din seara de 10 iunie.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button