Shares

Zilele trecute, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava a avut loc un concurs pentru ocuparea unui post de conducere la nivelul unei poliţii municipale.

Mai exact, este vorba despre funcţia de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc, ocupată până acum cu titlu de interimat de comisarul Neculai Onea. La concurs au participat două persoane, dar rezultatele au fost catastrofale.

Cei doi candidaţi nu au reuşit să obţină note peste 5, astfel încât funcţia de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc rămâne vacantă în continuare.

sediu ipj suceava

Neculai Onea, fratele adjunctului IPJ Suceava, comisarul şef Viorel Onea, a primit nota 4 şi un pic pentru lucrarea sa, în timp ce contracandidatul său, comisarul Ionel Gheorghiasa, actualmente şef al Poliţiei Oraşului Cajvana, a fost şi mai penibil. Acesta a fost notat cu 2 şi un pic, semn că s-a prezentat la concurs doar pentru că nu avea treabă la serviciu.

În aceste condiţii, concursul pentru ocuparea funcţiei de adjunct al Poliţiei Câmpulung Moldovenesc va fi reluat la o dată ce urmează a fi stabilită de conducerea IPJ Suceava. Conducere, care e posibil să fie asigurată în acel moment chiar de Viorel Onea, fratele celui care doreşte să ajungă adjunct la Câmpulung Moldovenesc.