Brigada Diverse

Certuri violente în PSD

Ultima şedinţă a Biroului Permanent al organizaţiei judeţene a PSD s-a lăsat cu un scandal monstru.

Protagonişti au fost preşedintele organizaţiei municipale Suceava a PSD, senatorul Ovidiu Donţu, şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene a partidului, Dan Cuşnir.

Se pare că totul a plecat de la remarca lui Ovidiu Donţu, potrivit căreia primarul Sucevei în 2016 va fi Ion Lungu. În paranteză fie spus, asta confirmă ceea ce ştiam de multă vreme, şi anume că între Donţu şi Lungu există o legătură nefirească. Din punct de vedere politic şi administrativ, fireşte.

psd

Lui Ovidiu Donţu i s-a cerut să-şi asume eşecul politic de la alegerile prezidenţiale, ceea ce nu s-a întâmplat şi nu se va întâmpla vreodată. În acel moment, Dan Cuşnir i-a cerut să lase în fruntea organizaţiei municipale Suceava a PSD o altă persoană, capabilă să câştige alegerile următoare, iar Ovidiu Donţu să-şi cotinue activitatea în colegiul în care a fost ales senator, adică la Fălticeni.

De aici şi până la contre sonore cu mulţi decibeli nu a mai fost decât un pas, iar ameninţările au curs şi dintr-o parte şi din cealaltă.

De asemenea, lui Donţu i s-a mai cerut să nu mai lovească pe la spate în preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, aspect pe care senatorul de Fălticeni l-a negat vehement, deşi în unele cercuri se ştie foarte bine care sunt părerile sale despre actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. 

Articole asemănătoare

Back to top button