Brigada Diverse

Cine îl amendează pe şoferul Ion Lungu?

Dacă despre primarul Ion Lungu am vorbit că nu-i pasă de suceveni, văd că nici şoferului Ion Lungu nu-i pasă de legislaţia rutieră.

Acum câteva minute, mai exact vineri, 19 ianuarie 2018, ora 10.45, autovehiculul marca Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare SV-01-LIE, aparţinând primarului Ion Lungu era parcat în apropiere de Palatul Administrativ din Suceava.

Şi cum pe cineva doare la bască de indicatoarele rutiere, maşina a fost lăsată la voia întâmplării. Mai exact chiar sub indicatorul care are semnificaţia „Oprire interzisă”. Mă întreb unde sunt poliţiştii locali care să-l amendeze pe şoferul contravenient, în speţă Ion Lungu.

Pun pariu că nici un poliţist local nu are curajul să respecte legea, iar edilul Sucevei va scăpa fără amendă.

parcare masina primar lungu

O fi venit primarul la Consiliul Judeţean pentru rezolvarea unor probleme de serviciu, dar dacă vrea să fie corect, aşa cum pozează când plăteşte primul taxele şi impozitele, tot aşa ar trebui să se comporte şi când vine vorba de parcarea autoturismului.

Avea două variante: prima era aceea de a veni la Palatul Administrativ cu un şofer angajat al Primăriei Suceava, iar acesta avea posibilitatea să mişte maşina pentru a o parca regulamentar, iar a doua variantă, dacă tot a venit cu maşina personală, Ion Lungu putea să caute un loc de parcare unde nu încălca legea.

A ales însă calea cea mai simplă, dar care încalcă regulile rutiere. Un exemplu de urmat şi pentru ceilalţi şoferi!!!

Articole asemănătoare

Back to top button