Brigada Diverse

Conurile de brăduţi din capul lui Flutur

Campionul kitch-urilor şi al prostului gust revine în forţă. După ce a adus Oillywood-ul la Bucşoaia, a clocit monstruozitatea de ou din centrul Sucevei şi a cheltuit o căruţă de bani pe porţi şi pridvoare bucovinene, primul secretar al judeţului a venit cu o altă gogoriţă.

Vom avea brăduţi indicatori la intrările în judeţ. La ce ne-or trebui drumuri în care să nu-ţi rupi maşina, spitale, programe sociale pentru bătrâni sau proiecte pentru sprijinirea tinerilor, importante sunt elementele de imagine şi propagandă.

Ori la asta, Gheorghe Flutur este primul dintre politicienii Sucevei.

flutur heil

Nu cred că este altul mai bun în aşa ceva, iar dacă mă înşel am să vă rog să-i enumeraţi dumneavoastră.

Pentru fiecare proiect gândit sau girat de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava s-au cheltuit sume imense. Asta fie că a fost vorba de bani publici sau fie că unora li s-a pus sula în coaste şi li s-a spus tranşant cotizezi sau ai probleme.

Manifestări megalomanice sau creaţii care nu reprezintă nimic ne-a fost dat să vedem în doar un an scurs din „domnia” lui Flutur.

O parte dintre ele au prins la oamenii simpli, i-au extaziat în special pentru că i-au scos din monotonie.

Spectacolul de prost gust regizat de Gheorghe Flutur nu este însă şi pe placul oamenilor care au reuşit să pună mâna pe o carte ori au vizitat ceva ţări străine.

Viitorul episod al serialului „Flutur şi kitch-urile” cuprinde secţiunea brăduţi. Dar nu de Crăciun, ci de intrare în judeţ. Şi nu e ieftin deloc, costă „numai” vreo 2,5 miliarde de lei vechi din banii noştri pentru ca cinci intrări din judeţ să aibă indicatoare de tip brăduţ.

Mai lipseşte să-l văd pe Gheorghe Flutur urcat într-un brăduţ pentru a-l orna cu beteală şi globuleţe. Sincer să fiu nu m-ar mira.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. faceti o foarte mare greseala de apreciere a proportiilor. cheltuielile ocazionate de aceste evenimente pe care le ati mentionat sunt destul de mari dar mult mai mici decat cele care ar fi fost necesare pentru, sa zicem, o imbunatatire a infrastructurii. ori, impactul popular largit obtinut prin directionarea acestor bani, putini cum sunt, in directia discutata este mult mai important pentru zona politicului decat cativa km de drum sau alte lucrari care ar fi apreciate eventual de comunitatile putin numeroase din zona.

Back to top button