Brigada Diverse

Cum sunt minţiţi sucevenii

Mii de suceveni sunt duşi cu zăhărelul de şefii administraţiei locale. Deşi afară sunt doar câteva grade peste zero, oamenii vor sta în continuare în frig şi fără apă caldă.

Minciunile pe care conducerea Primăriei le livrează cu o frecvenţă vecină cu nesimţirea nu au decât darul de a-i irita şi mai tare pe suceveni.

Termenele promise pentru finalizarea lucrărilor nu au fost respectate, cum de altfel nici noile date nu vor aduce căldura şi apa caldă, aşa cum singuri recunosc reprezentanţii firmelor constructoare.

Numai un tâmpit poate crede că şefii acestor firme care ne toacă nervii sistematic nu ştiau de la bun început că nu vor fi în stare să încheie lucrările în timp util.

Nu pot susţine cu certitudine că i-au înştiinţat pe cei de la Primărie că termenele nu vor fi respectate. Cred, totuşi, că au făcut-o. Pentru că altfel nu se justifică şedinţele săptămânale (foto) organizate la Primăria Suceava.

sedinta cu mincinosi

Iar mai marii de la Primărie au preferat să ne arunce minciuni sfruntate în faţă. Una e să anunţi că vine apa caldă şi căldura peste 10 zile, şi alta e să vii să spui că, de fapt, totul mai durează încă vreo 3-4 săptămâni.

Scuze se vor găsi dintre cele mai diferite. Că firma constructoare nu are suficienţi oameni, că a apărut ceva neprevăzut etc.

Ce nu vor să ştie aceşti conducători e că zeci de oameni s-au îmbolnăvit şi stau în propriile case îmbrăcaţi ca afară, exact ca pe timpul regimului comunist. Sunt convins că şefii de instituţii care participă la şedinţele plictisitoare de la Primărie au centrale termice şi nu-şi bat capul prea mult dacă lucrările vor fi finalizate acum sau de Crăciun. Sau poate s-or fi gândit că lipsa căldurii şi apei calde o fi un bonus pentru faptul că mai bine de trei luni oamenii şi-au încălzit la aragaz apă pentru spălat.

P.S. Astăzi am auzit că nici la punctele termice modernizate anul trecut nu e mult mai bine. Cineva a aşteptat aseară jumătate de oră pentru ca apa să se încălzească. În final a renunţat la baia pe care şi-o programase pentru că apa de la robinet era aproape sloi.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. Si eu am auzit la fel si sunt unul dintre cei dusi cu zaharelul de saptamani bune. Deja nu mai suport. Pai sa nu-i futi o tranta intr-un sant nemernicului de Lungu?

  2. Mai injura…sigur iti primesti partea de cascaval indata daca esti destul de guraliv…inca putin..inca putin..ca in bancul cu melcul Camile!

  3. Ioane eu inteleg ca singura ta ratiune de a face politica e cascavalul. Faptul ca tu apari aici si comentezi nu face decat sa faca rau partidului tau. Cred ca tu ar trebui sa fii platit sa nu mai scrii ca aduci grave prejudicii de imagine portocaliilor.

  4. ioan e cumva ion lunguuuuu ??????????? sau vreun pocait de a lui onofrei ? aaaaa sigur e un poponar de a lui balan care are buletin de prelipca si e penticostal. CORECT?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button