Brigada Diverse

Dana Humoreanu pleacă. Din ţară.

Presa suceveană rămâne fără un om care se lupta cu puterea de acum, dar şi de altădată.

Dana Humoreanu a ales să plece din ţară, iar astăzi este ultima ei zi de muncă la „Monitorul de Suceava”.

Dana ocupa funcţia de editor Monitorul online şi lucra la acest cotidian de 3 ani. Până să ajungă la „Monitorul de Suceava” a „combătut” pentru „Obiectiv de Suceava”, „Actualitatea Suceveană”, ziar care a aparţinut regretatului primar Constantin Sofroni, iar pentru scurt timp a lucrat şi pentru o publicaţie din bazinul Dornelor.

Dana Humoreanu va ajunge în Germania, ţară în care va lucra ca medic veterinar, meserie pentru care şi-a tocit coatele pe băncile şcolilor. Va avea un contract de jumătate de an, iar la finalul acestei perioade este posibil să revină în România, în branşa care a consacrat-o.

Pre-despărţirea de colegi, pentru că şi azi mai e o zi de lucru, a fost cu lacrimi. În afara unui tort pe care l-a împărţit frăţeşte, Dana Humoreanu a primit şi un tablou în care era înrămată prima pagină a cotidianului la care a lucrat până astăzi, un număr cu totul special, care i-a fost dedicat integral.

P.S. Când se întoarce din Germania a promis că va fi un Schumacher al şoselelor.

Articole asemănătoare

2 Comentarii

  1. Credeam ca merge sa lucreze la Jerusalem Post ! Ati dat drumul la comentarii ? Ca vad ca a scapat NATO ca vaca in trifoi,el fiind din lotul avizat,era pe-acasa,in gospodarie,cand cu politistii de frontiera. Mai este o ipoteza,anume aceea ca au fost lasati liberi cei cu IQ sub 80 sau cei arondati la probleme mai mari.
    Ma grabesc sa postez ceva pana nu se razgandeste domnu balan si coboara iarasi bariera…

Citiți de asemenea
Close
Back to top button