Brigada Diverse

Daniel Prorociuc, la un pas de a deveni consilier local

Liberalul Daniel Prorociuc este la un pas de a deveni consilier local al municipiului Suceava.

Acesta ocupă unul din locurile de supleanţi de pe lista USL, şi cel mai probabil va lua locul avocatului Paul Rusu. Acesta din urmă a fost arestat ieri pentru infracţiuni de corupţie, iar preşedintele Partidului Conservator Suceava, senatorul Mihai Neagu, a anunţat că partidul îi va retrage sprijinul politic. În aceste condiţii, în Consiliul Local Suceava va intra Daniel Prorociuc.

daniel prorociuc

Acesta din urmă a fost pentru o lungă perioadă purtător de cuvânt al PNL şi a gestionat legătura dintre presă şi oamenii din partid. De asemenea, Daniel Prorociuc a colaborat pentru o perioadă de aproximativ doi ani cu Galleria Mall Suceava, având ca atribuţii tot relaţiile cu mass-media, activitate care s-a extins şi în ceea ce priveşte restaurante, cluburi sau alte centre comerciale din oraş. Mai este şi fondator al platformei orasulsuceava.ro, prin care se urmăreşte promovarea municipiului Suceava şi a evenimentelor care se derulează în acest areal.

Prorociuc are la dispoziţie 2 ani şi jumătate pentru a veni cu idei concrete care să sprijine în special activitatea pe linie de tineret din municipiul Suceava, o activitate aproape inexistentă într-un cadru organizat.

Articole asemănătoare

Back to top button