Bârfe

Deputatul Coroamă, împins spre Primăria Putna

Ajuns deputat din întâmplare după ce a candidat pe listele PNL, Gheorghe Coroamă este pe linie moartă de ani buni.

Nici măcar schimbarea de macaz către PD-L nu l-a ajutat prea mult, iar apariţiile sale în presă şi activitatea parlamentară sunt sublime dar lipsesc cu desăvârşire.

În ultima vreme există tot mai multe semne că se doreşte resuscitarea lui Gheorghe Coroamă. Numele acestuia este tot mai vehiculat pentru o candidatură la funcţia de primar al comunei Putna la alegerile de anul viitor. Aşa se poate explica şi implicarea sa într-o serie de evenimente din Putna.

Iar dacă actualul deputat va beneficia şi de sprijinul nemijlocit al lui Gheorghe Flutur are toate şansele să-l învingă pe primarul în funcţie, social-democratul Vasile Hotnogu. Activitatea acestuia a lăsat mult de dorit, iar nemulţumirile sătenilor sunt destul de evidente, ceea ce ar putea constitui un avantaj important pentru Gheorghe Coroamă.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Cam schematica abordarea,don’ Sandrinio ! Pai, Vasile Hotnog e pesedist cam asa cum e si primarita din Dolhasca,el stie inca de pe cand era padurar multe zicatori latinesti,cum ar fi : „Ubi bene,ibi patria…”,adica, pe intelesul pedelistului obisnuit, el mai este la pesede cat il lasa sfatuitorii sai Marza si Antonovici; cum primul s-a pensionat din anumite activitati (nu spui care…) iar cel de-al doilea s-a reciclat si si-a adus aminte ca il cunoaste pe herr Scmetterling de cand era el mai mic si mai facea pe gonaciul la vanatorile lui Ceausescu,rezulta ca, la primaria Putna, o primarie zemoasa, ca toate primariile de comune cu manastiri, va candida tot Hotnog Vasile iar masa de dupa alegeri se va da la restaurantul fiului lui H.V.,domnul Hotnog Tudor (mare om,mare caracter,halal sa-i fie…) care a obtinut sa-si tufleasca carciuma drept sub nasul lui Flutur, desigur printr-un concurs de oferte,in urma unei licitatii in care toti feciorii de primari pesedisti au avut prima sansa.
    Cat despre domnul Coroama,ca zero barat ce se afla,poate sa adaste frumusel ca parlamentar chiar si intr-un fotoliu european, ca vorba aia,nu e cu mult mai prost decat Luhan.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button