Shares

Deputatul PSD de Suceava, Maricela Cobuz, şi-a dat proba naivităţii în politica de la noi din ţară.

Recent, social-democrata a fost invitată la Cotroceni pentru a participa la o recepţie oferită de preşedintele Klaus Iohannis. Invitaţia nu a fost doar pentru Maricela Cobuz, ci şi pentru ceilalţi parlamentari, iar la Cotroceni a ajuns cine a considerat că trebuie să fie acolo.

cobuz iohannis

După vizită, pe un site de socializare a apărut o fotografie în care soţii Cobuz apar alături de familia prezidenţială, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Doamna deputat!! A-ţi cam uitat cine <va făcut om mare> … în campanie ne explicaţi alături de PSD despre cât de rău e Werner ăsta şi acoliţii săi, acu văd că sunteţi mândră tare lângă el. Ce să înţelegem?”, sună unul dintre comentariile de la fotografiile postate de Claudiu Cobuz, soţul deputatei de Suceava.

comentarii

Doamna deputat, nu reprezentaţi partidul social democrat în această fotografie şi nu numai. Mai bine vă daţi demisia din partid, din funcţia de deputat, şi duceţi-vă la PNL poate prindeţi un loc de consilier într-o comună”, este postarea acidă a unui alt cititor.

Doamna deputat dar când mister prezidente striga în gura mare ciuma roşie nu aveaţi rânjetul ăsta frumos. Acuma staţi la <dreapta tatălui>. Oare ce o să spună cei din PSD? Sunt curios să văd reacţiile”, a spus un alt internaut.

Probabil cele mai multe comentarii au fost postate chiar de membrii sau simpatizanţi PSD, care nu s-au regăsit în acea fotografie care emană bucurie alături de duşmanul politic.

pagina facebook cobuz

 

Cert este că, în faţa valului de comentarii negative, soţul deputatei Maricela Cobuz a şters de pe facebook fotografia atât de blamată.

Era deja prea târziu, pentru că atât fotografia cât şi comentariile erau deja salvate de prietenii deputatei PSD de Suceava.

Bine, într-o ţară civilizată, o fotografie cu preşedintele în exerciţiu nu cred că ar stârni vreun comentariu, dar la noroiul care se aruncă în România, şi dintr-o direcţie şi din alta, gestul Maricelei Cobuz este unul de o naivitate extremă, şi sunt drăguţ să-l cataloghez doar aşa.