Brigada Diverse

Descoperirea epocală a lui Andronache

Alegerile care se apropie sunt o bună oportunitate pentru candidați să se facă de râs și să ne amuze. Este și cazul lui Marian Andronache, candidatul din partea Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Suceava.

Am văzut recent o postare în care zici că a descoperit apa caldă și ne anunță pe toți despre acest aspect, cu adevărat epocal. Iată mai întâi postarea:

”Bună dimineața din mijlocul traficului! Dacă vrei să te simți ca pe străzile din București, tot ce trebuie să faci e să te urci în mașină și să stai pe loc împreună cu ceilalți șoferi.

Bine… Dacă și celelalte oportunități ar fi fost la fel de multe ca la capitală, nici măcar nu ne-am fi deranjat să mai discutăm.

Eu nu aș mai aștepta încă vreo câțiva ani după acele promisiuni goale. E timpul să ne luăm orașul înapoi. Voi ce ziceți?”.

Nu știu ce oraș vrea să ia înapoi Marian Andronache și de ce nu a rezolvat problema pe care o semnalează în perioada în care a fost viceprimar al Sucevei, în mandatul 2016-2020.

Sau poate ne explică de ce aleșii locali ai PMP, partid păstorit chiar de către domnul candidat, din Consiliul Local Suceava nu au venit cu soluții pentru rezolvarea acestei probleme. La acest lucru vă răspund tot eu: pentru că au ridicat mâna disciplinați la proiectele primarului Ion Lungu, în alianță, ca să nu-i spun cârdășie, au fost în toată această perioadă de 4 ani.

De ce aceste critici nu au fost formulate acum 1-2 ani și taman acum, în campania electorală? Sau în 2022 nu se circula la fel de anevoios și nu erau la fel de multe ambuteiaje și blocaje?

Marian Andronache, bun revenit în viața reală a Sucevei, chiar dacă stați efectiv la Ipotești.

Articole asemănătoare

Back to top button