Shares

Un articol spumos despre eurodeputatul Petru Luhan a apărut astăzi în „Monitorul de Suceava”, care nu face altceva decât să confirme ceea ce ştiam cu toţii.

Că Luhan este un fanfaron, că se crede cel mai deştept şi că ambiţiile sale au depăşit de multă vreme graniţele României şi în curând nu vor mai avea loc pe această planetă.

Interesant este că atacul la adresa capacităţilor lui Petru Luhan vin chiar din partea unui coleg de partid, Sebastian Bodu, fostul şef de la ANAF, momentan europarlamentar şi el.

Ce spune Bodu despre Petrică: că a furat ideea cu cancerul dintr-o dezbatere din plenul Parlamentului European, că nu are nici o legătură cu spaţiul Schengen şi nici cu absorbţia de fonduri europene.

Pentru că nu s-a putut obţine de la comentarii răutăcioase la adresa colegului său, Sebastian Bodu a propus înfiinţarea unor noi premii, cum ar fi „Omul deceniului” pentru folosirea tacâmurilor de masă, „Omul secolului” pentru a ambiţia de a candida la orice funcţie, chiar dacă „IQ nu ţi-e cel mai solid susţinător” şi, în fine, „Omul mileniului” pentru perseverenţa de a te băga singur în seamă prin flirturi inexistente şi idile eşuate.

Eu aş mai adăuga un premiu pe care Luhan îl merită cu prisosinţă. Premiul premiilor, care să le înglobeze pe toate cele trei, iar lui Petru Luhan să-i fie decernat titlul „Omul planetar”.

Să vezi atunci cum vor fugi Taniile Budi şi Barbare Matere după bucovineanul nostru cel făţos, aşa cum singur s-a numit. Şi încă nu a dat tot ce poate. Aştept cu nerăbdare următorul episod.