Shares

Un articol de astăzi din presa naţională vorbeşte despre trecerea pe linie moartă a unor liberali cu state vechi de plată.

Printre „dinozauri”, aşa cum sunt numiţi cei din vechea gardă, se numără şi Gheorghe Flutur. „Adevărul” scrie că Alina Gorghiu şi Vasile Blaga le-au cerut lui Marian Petrache şi lui Gheorghe Flutur, cei doi secretari generali, să demisioneze în această săptămână.

Sper să înţeleagă şi să demisioneze, e mai elegant aşa. De Flutur nu ştiu, dar sigur îl convinge Blaga, însă Petrache al nostru nici n-a vrut să audă. Totuşi, am discutat cu el zilele trecute şi părea resemnat. Sper să nu ne facă vreo surpriză“, este citatul apărut în „Adevărul“.

flutur

 

La trecutul din PDL, cu Flutur care l-a ajutat pe Blaga să ajungă preşedinte al partidului, trecerea în umbră va fi doar una de faţadă, sau cel puţin aşa bănuiesc eu.

Cât despre cei care îi înlocuiesc pe liberalii vechi îmi permit să am îndoieli serioase, pentru că pur şi simplu nu văd nimic ieşit din comun la lupii flămânzi din eşaloanele doi şi trei.

Din câte mai ştiu eu, toate aceste schimbări sunt dorite şi probabil dictate de la Cotroceni, de la un Klaus Iohannis care se bucură încă de suficient de multă popularitate pentru a-şi permite să ceară nume noi.

Nu ştiu cât de mult va mai avea Iohannis susţinere publică, dar cert este că în momentul de faţă liberalii, inclusiv cei de la Suceava, dansează după muzica de la Cotroceni. O muzică pe care o înghit cu noduri şi tare curios sunt ce va fi când nemulţumiţii vor sări la muzică.