Shares

Mâine voi inaugura o nouă rubrică. Se intitulează „Politicieni în răspăr”, şi l-am rugat pe scriitorul Ion Drăguşanul să se implice în această corvoadă.

Îi spun corvoadă pentru că ideile sale, pe care le va expune public, vor supăra mulţi oameni din politica locală. Ştiu că Ion Drăguşanul este un tip incomod. Ştiu la fel de bine că oamenii care nu fac obiectul veninului său îl aplaudă, dar mai ştiu că persoanele luate în vizor vor fi extrem de supărate.

Controversat dar sincer şi sărac, Ion Drăguşanul, pe numele său adevărat Ion Gâză, este un personaj al lumii contemporane sucevene. Sper să nu-l mânii pe consăteanul meu de la Plopeni, dar îi spun că nu va face avere niciodată. El ştie foarte bine asta, cum ştiu că nici eu nu voi deveni vreun mogul de presă.

Dacă nu o să vă placă ce scrie Ion Drăguşanul să mă înjuraţi pe mine, cel care a decis să-i găzduiască ideile politice. E valabil şi pentru politicienii noştri, cărora le transmit şi numărul de telefon, în cazul în care mi l-au pierdut sau nu-l au: 0744 479733.