Brigada Diverse

Duhoare de prăjeală, servită gratuit de Primăria Suceava

Centrul municipiului Suceava s-a transformat într-o „mlaştină” plină de pete negre şi mirosuri grele. În afara celor care au urinat în tufe sau pe pereţii Casei de Cultură berea consumată la terasele amplasate cu ocazia Zilelor Sucevei, în centru a rămas şi mirosul de prăjeală de la comercianţii care au vândut mici şi cârnăciori.La două zile după ridicarea teraselor, zona centrală arată jalnic, iar singurii care nu văd aspectul mizer sunt tocmai reprezentanţii Primăriei Suceava.

Centru Suceava

Chiar dacă au încasat în medie câte 6.000 de lei de la fiecare comerciant, „gospodarii” de la Primărie au uitat să cureţe zona.

Aşa se face că trotuarele, esplanada din faţa Casei de Cultură şi spaţiul de agrement din faţa monumentului „Bucovina înaripată” sunt „brăzdate” de imense pete negre care emană un miros insuportabil.

Noroc de ploaia care a mai căzut în oraş şi a mai spălat mizeria, că despre o acţiune de curăţat cu detergent nici nu s-a pus problema vreun moment.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. da….de data asta am sa imi permit sa fiu obiectiv deoarece si eu votez si cica parerea mea conteaza> pentru evitarea unor asemenea finaluri jenante candva un om ‘de bine’ mare si azi ca si atunci in preajma unui mare eveniment anual a interzis cu desavarsire acesul comersantilor.fara dubii un abuz deoarece in micul orasel nici nu era vb de asa ceva iar ‘normele’ fusesera respectate la sange dar….am avut interdictie asa ca se putea pune o piedica din orgolii cine stie in ce cotlon intunecat al fiintei nascute……………repere de identificare si amara aducere aminte: vatra dornei-insecte-zapada

Citiți de asemenea
Close
Back to top button