Shares

Redacţia de la „Crai Nou” se subţiază pe zi ce trece. După ce mai mulţi „veterani” au fost „sfătuiţi” să iasă la pensie, mai nou se pare că şi Dumitru Brădăţan a renunţat să mai scrie la acest cotidian.

În afara lui Dumitru Brădăţan, în ultima săptămână se pare că a mai plecat încă o persoană, un angajat de la departamentul tehnic.

Dumi B., aşa cum se mai semna uneori gazetarul, era şi acţionar al ziarului, ca de altfel şi pensionaţii Doina Cernica, Sava Bejinariu şi Mircea Sfichi.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Dumitru Teodorescu. Deşi susţine sus şi tare că nu a fost îndepărtat din conducerea ziarului, Teodorescu „şi-a luat concediu” tocmai acum când se fac restructurările.

crai nou bun

„Concediul” de două luni şi jumătate anunţat de directorul ziarului „Crai Nou” este cel puţin ciudat. Spun asta pentru că în această perioadă, Dumitru Teodorescu apare săptămânal cu 2-3 editoriale, dar şi cu articole, cum s-a întâmplat săptămâna trecută, când a consemnat câteva amănunte despre întâlnirea dintre reprezentanţii Regiunii Schwaben şi autorităţile judeţene din Suceava.

Este şi finalul perioadei de evaluare a angajaţilor, aşa cum a dorit Mihai Chira, cel care coordonează activitatea ziarului de aproximativ o lună de zile, ceea ce poate aduce şi alte surprize. Şi nu mă refer aici doar la concedieri, ci şi la alte măsuri, cum ar fi diminuarea salariilor unora dintre angajaţi.