Shares

Averea celui mai bogat om din judeţ a crescut anul trecut cu 2 milioane de euro. Aşa au estimat cei de la Forbes România, care l-au plasat pe Vasile Armenean pe primul loc în clasamentul anual întocmit pentru 2008 şi unde patronul firmei de îngheţată Betty Ice apare cu o avere estimată la 20 de milioane de euro.

Nu are nici o legătură cu politica şi s-a bazat pe principiul paşilor mărunţi în afacerile pe care le derulează. Este modest şi munceşte zilnic câte 12-15 ore. Nu şi-a făcut vilă şi nu şi-a cumpărat Maybach, dar poate paradoxal pentru unii este cel mai bogat om din judeţ.

Astăzi am discutat cu Vasile Armenean, suceveanul a cărui avere a fost estimată la 20 de milioane de euro.

vasile armenean1

Pentru a ajunge aici a avut nevoie de 15 ani de muncă, perioadă în care a format sute de oameni într-o meserie practic necunoscută.

Chiar dacă între timp a ajuns printre cei mai bogaţi 250 de oameni din ţară nu şi-a pierdut echilibrul. Nu a fost luat de val şi s-a limitat să se ocupe doar de ceea ce ştia mai bine, de îngheţată.

Spune că politica nu-l tentează şi preferă criticele în locul laudelor. E un exemplu de reuşită în viaţă, iar dacă astfel de oameni ar putea fi multiplicaţi societatea ar evolua pe baze mult mai solide.

Poate că şi politicienii suceveni îşi vor îndrepta privirea spre Vasile Armenean, nu pentru a-l racola în vreun partid, ci pentru a învăţa că secretul reuşitei în viaţă nu se bazează pe minciună ci pe corectitudine.