Shares

Familia primarului Ion Lungu este una de succes. Şi mă refer aici doar la afaceri şi la nimic altceva, pentru că s-ar putea interpreta, nu de alta.

După crâşmele de succes, care au o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro anual, Petrică Lungu, nimeni altul decât fiul edilului de Suceava, îşi diversifică afacerile.

În luna septembrie a acestui an, Petrică Lungu, prin fima Lubest, a obţinut autorizaţia de construcţie pentru fabrica de sucuri pe care o va ridica în apropiere de Mihoveni. Terenul, situat în zonă intravilană şi cu acces la reţeaua de electricitate construită recent de Primăria Şcheia. A fost cumpărat anii trecuţi şi a devenit deja câmp de lucru pentru constructori.

fabrica sucuri lungu1

Lucrările, după cum spuneam, au început deja, iar termenul de finalizare al lucrării, derulată din câte ştiu eu pe bani europeni, este semestrul trei al anului 2017.

Cu alte cuvinte, în familia Lungu totul merge din bine în mai bine. Iar ca amănunt de culoare în fabrica de sucuri de la Mihoveni, firma care se ocupă de lucrări este SC Conimet SRL, una care nu spune prea multe la prima vedere.

fabrica sucuri lungu2

Totuşi, la această firmă este acţionar un tip din Plopeni – Salcea, cu care se pare că fratele primarului Ion Lungu nu este străin deloc. Potrivit unor informaţii care se găsesc pe internet, Constantin Lungu, fratele geamăn al edilului de Suceava, deci unchiul lui Petrică Lungu, a fost împuternicit să execute o serie de operaţiuni pentru firma Conimet.

O fi poate doar o simplă coincidenţă, dar eu, ca să fiu sincer, nu prea cred în astfel de potriviri.