Brigada Diverse

Fantomele Europei

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat: Germania a ajuns sub şocul barbariei refugiaţilor.

 

Era doar o chestiune de timp până când se ajungea aici, până când aceşti indivizi să atace oameni, aşa cum s-a petrecut în noaptea de Anul Nou la Koln. În acest context îmi vin în minte cuvintele lui Neagu Djuvara rostite în urmă cu mai mulţi ani.

Europa de mâine va aparține arabilor și țiganilor. De aceea consideram că cea mai gravă crimă făcută împotriva europenilor de baștină și a culturii europene este deschiderea largă a porților Europei hoardelor barbare și hămesite de foame din Asia și Africa, hoarde care vor transforma Europa creștină, civilizată și prosperă de astăzi în Euro-Indo-Arabia de mâine, în care urmașii noştri vor putea, probabil, supraviețui pentru câteva generații în „rezervații”. Iar noi, europenii de rând, stăm cu brațele încrucișate și ne văicărim de toate ticăloșiile care se petrec sub soare fără a întreprinde nimic. Așa încât ne merităm soarta, spre rușinea noastră, a tuturor!”, au fost profeţiile lui Neagu Djuvara.

Iată pe scurt ce s-a întâmplat la Koln: aproximativ o mie de bărbaţi de origine arabă şi africană au atacat în noaptea de Revelion oamenii care sărbătoreau intrarea în Noul An în centrul oraşului german Köln, zeci de femei fiind agresate sexual şi jefuite, relatează presa germană.

agresiune koln

 

Poliţia din Köln a anunţat că au fost depuse deja aproximativ 60 de plângeri, aproape o treime dintre acestea fiind, potrivit ziarului regional „Express“, pentru agresiune sexuală.

Şeful Poliţiei din Köln, Wolfgang Albers, a confirmat că a fost vorba de „un număr mare de agresiuni sexuale”, adăugând că a existat un caz de viol.

Foarte interesant este şi faptul că pe reţelele de socializare au apărut acuzaţii la adresa autorităţilor germane că ar încerca să muşamalizeze aceste agresiuni. Vizată a fost şi presa centrală din Germania, acuzată că a încercat să muşamalizeze cazul din cauza originii infractorilor, invocând faptul că a fost nevoie de câteva zile pentru ca detalii cu privire la cele petrecute să ajungă în atenţia tuturor.

De la tâlhării, furturi şi violuri nu mai este decât un singur pas până la atentate cu bombe şi destabilizarea Europei.  

 

Articole asemănătoare

Back to top button