Bârfe

Fediuc rămâne la Siret, în concediu medical

Fostul şef al Sectorului Poliţiei de Frontieră Siret, comisarul Nelu Fediuc, nu a mai ajuns la Cernavodă, locul unde mai marii Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră l-au mutat. Motivul: şi-a luat concediu medical.

După cum este cunoscut „tata Fedea”, concediul medical se va prelungi probabil pe tot parcursul celor 6 luni de detaşare dictate de IGPF. Aceeaşi metodă au adoptat-o şi ceilalţi doi poliţişti de frontieră mutaţi, inspectorul Gheorghe Irimescu, fost adjunct al SPF Siret şi comisarul Aurel Anei, fost şef al Punctului de Trecere a Frontierei Siret.

Cei trei au fost mutaţi de la Siret după ce postul Realitatea TV a difuzat un material cu acuzaţii grave referitor la afacerile de la Siret.

fediuc1

Principalul vizat era comisarul Nelu Fediuc (foto), despre care subalternii şi colegii au afirmat că percepe taxe de 300-500 de euro pentru oricine doreşte să-şi păstreze funcţia, iar pentru a închide ochii la transporturile ilegale de ţigări ia şpăgi imense, care cumulat pot ajunge chiar şi la 200.000 de euro lunar.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Mai ramin cel de la pompieri si cel de la jandarmi sa se „imbolnaveasca”… :))

Citiți de asemenea
Close
Back to top button