Shares

Incident mai puţin plăcut pentru Gheorghe Flutur preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. I s-a întâmplat chiar înaintea Paştelui, iar cel care l-a „blagoslovit” este chiar ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

În dorinţa de a pleca la Ierusalim după lumina sfântă împăcat din toate punctele de vedere, Gheorghe Flutur s-a deplasat la sediul Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Aici a cerut binecuvântarea ÎPS Pimen, numai că aşteptările de acasă nu s-au potrivit cu cele din târg.

Flutur ar fi primit în loc de binecuvântare o broşură tipărită recent de biserica ortodoxă din Bucovina, în care ÎPS Pimen înfierează dualismul actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava vizavi de problema retrocedării pădurilor către Fundaţia Fondul Bisericesc Ortodox Religionar din Bucovina.

Cârcotaşii spun că acest cadou i-a cazut ca un pietroi liderului PDL Suceava, care nu se aştepta să fie criticat de ÎPS Pimen.

În aceeaşi broşură, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor critică şi atitudinea pe care Orest Onofrei, fost prefect de Suceava şi actual senator din partea PDL, a avut-o de-a lungul timpului în ceea ce priveşte retrocedarea celor 192.000 de hectare de pădure solicitate de Fundaţia Fondul Bisericesc Ortodox Religionar din Bucovina.

Nu am reuşit să intru încă în posesia acestui document, şi pe această cale îi rog pe toţi cei care deţin date despre existenţa broşurii să-mi dea de veste.

Adresa de email este sandrinion@yahoo.com, iar telefonul la care pot fi găsit este 0744 47 97 33.