Brigada Diverse

Flutur, bătut şi la el acasă

Nimic nu se mai poate schimba.

Flutur a dansat doar patru ani în fruntea judeţului Suceava, valul antipatiei vizavi de PD-L şi Traian Băsescu fiind atât de puternic încât nimeni şi nimic nu a putut opri căderea încă preşedintelui Consiliului Judeţean. După numărătoarea paralelă realizată de principalele partide, după numărarea a 99% din voturile exprimate, Cătălin Nechifor avea un avantaj confortabil, de circa 9.000 de voturi, ceea ce înseamnă schimbare de gardă la şefia Consiliului Judeţean Suceava. Iar schimbarea va fi totală, având în vedere că USL a obţinut peste 50% dintre posturile de consilieri judeţeni.

Votul de blam pe care Gheorghe Flutur l-a primit a fost şi probabil neaşteptat, iar durerea este cu atât mai mare cu cât a pierdut chiar şi la el acasă, la Gura Humorului.

În localitatea unde îşi are domiciliul, liderul PD-L Suceava a fost bătut de Cătălin Nechifor cu aproximativ 2.000 de voturi. Şi în municipiul Suceava eşecul lui Gheorghe Flutur a fost evident, balanţa înclinându-se în favoarea liderului PSD, Cătălin Nechifor, cu 3.500 de voturi.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Problema nu-i Flutur. problema e cu „soldateii lui” care s-au comportat in acesti 4 ani ca niste nababi, ca niste marlanoi veritabili, vorba lui Arsinel din emisiunea lui Almasanu, ca niste adevarati ciobani. Oare s-au gandit ei ca vine si ziua scadentei? Sper ca realizeaza acum cum e sa nu lasi loca de buna ziua!

Back to top button