Shares

Aurică a comis-o din nou. Victimă i-a fost, de această dată, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur.

Astăzi, la sediul Palatului Administrativ a fost semnat contractul privind construcţia şoselei de centură din Rădăuţi, lucrare care va avea 16 km şi va fi finalizată în 36 de luni, costurile urmând să se ridice la 101 milioane de lei, inclusiv TVA.

Programat la ora 10.00, evenimentul s-a amânat cu 16 minute. Vinovat de întârziere este Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi, care a ajuns la Suceava cu întârziere. La un moment dat l-a scuzat chiar preşedintele Consiliului Judeţean, care a spus că ar fi un ambuteiaj la intrarea în Suceava cauzat de un accident de circulaţie.

O scuză mai mult pentru invitaţi, respectiv cei de la UMB Spedition, constructorul viitoarei şosele de centură, şi Dănuţ Pilă, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Aşa cum îi stă în fire, Olărean nu s-a obosit prea tare să ajungă la timp, lăsându-se aşteptat. Se poate să mă înşel, dar gestul său mie mi s-a părut o sfidare pe faţă a lui Gheorghe Flutur.

Aş fi curios ce i-o fi spus Flutur în particular lui Olărean. De bine nu cred că a fost, mai ales că preşedintele CJ Suceava s-a chinuit să-i aducă bani, iar primarul din Rădăuţi i-a răspuns cu o întârziere.