Brigada Diverse

Flutur şi-a mai luat o ţeapă

Flutur a intrat într-o zodie neagră. Contestat şoptit de mai mulţi membrii PD-L, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi-a luat azi o nouă ţeapă.

După ce Blue Air a anunţat acum vreo 10 zile că opreşte zborurile de pe Aeroportul Salcea, lui Gheorghe Flutur i-a mai fost întors un cuţit în rană. Marius Vatavu, omul pe care Flutur l-a împins de la spate pentru a ocupa funcţia de director al Companiei Naţionale „Poşta Română”, a fost demis. Sunt curios ce scuze va mai găsi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava pentru acest eşec, dar din câte îl cunosc va căuta să arunce pisica moartă în curtea altcuiva.

Vatavu (foto) nu este nimeni altul decât cel care acum un an anunţa cu surle şi trâmbiţe că a găsit formula câştigătoare pentru alegeri.

marius vatafu

„Foarte mulţi suceveni caută reţeta succesului pentru alegerile parlamentare, iar eu am elaborat o formulă care să se apropie cât mai mult de realitate, pentru calcularea scorului individual al potenţialilor candidaţi”, explica la vremea respectivă secretarul general al PD-L Suceava.

Luat în balon de toată clasa politică, de prieteni şi presă, Marius Vatavu a fost ascuns de şeful său. Sesizând enormităţile debitate de fostul şef al Companiei Naţionale „Poşta Română”, Gheorghe Flutur i-a interzis să mai apară în public o perioadă, mizând pe faptul că oamenii vor uita „invenţia” lui Vatavu.

Poate că Marius Vatavu o fi găsit elixirul fericirii cât a stat pe la Bucureşti, iar invidioşii din fruntea Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale au vrut să-l pedepsească pentru ingeniozitatea sa.

Sau poate Gheorghe Flutur s-a înconjurat doar de pupincurişti, care nu au nici o valoare şi sunt aruncaţi peste bord imediat ce oamenii cu care sunt puşi să lucreze îşi dau seama de acest mic amănunt.

Articole asemănătoare

Back to top button