Brigada Diverse

Frăţia glonţului

Valentin Popa este, cu acte în regulă, noul ministru al Educaţiei, dar puţină lume ştie de ce a fost susţinut atât de frenetic de preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Chiar dacă a devenit membru al PSD Suceava cu doar două zile înainte de nominalizare, între rectorul suspendat al Universităţii Ştefan cel Mare Suceava şi şeful social-democraţilor există o legătură mai veche.

Mai exact, din cursul anului trecut, când cei doi, vânători de meserie în timpul liber, au participat la o partidă de împuşcat animale sălbatice la Botoş, în comuna Ciocăneşti.

liviu dragnea

Iar cum poveştile vânătoreşti nu se uită cu una cu două, iar prieteniile închegate la un pahar de vin şi la o friptură de mistreţ rezistă de obicei în timp, a venit rândul ca Liviu Dragnea să-i dea o mână de ajutor lui Valentin Popa.

În plus, liderul PSD s-a spălat pe mâini şi în faţa organizaţiei judeţene Suceava a partidului, de la care a obţinut sprijin în disputa cu fostul premier Mihai Tudose. Una peste alta, Dragnea a făcut un joc dublu care i-a şi ieşit.

Mai trebuie spus că Valentin Popa are şi o casă de vacanţă la Botoş, care potrivit declaraţiei de avere are o suprafaţă de 110 mp şi datează din 2010.

Tot la Botoş, familia rectorului suspendat al USV are şi o pereche de fini, iar tatăl unuia dintre ei lucrează exact la ocolul silvic din zonă, acesta fiind unul dintre intermediarii partidei de vânătoare de anul trecut.

Ce mai împuşcă pe viitor cuplul Popa-Dragnea? Rămâne să vedem.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Mos Sandrinio, chiar nu vad nicio explicatie pentru care nu apare nici aici si nici in presa adevarul despre realelel motive pentru care Popa (care nu prea e chiar ortodox dpmdv) a fost numit.
    Citeste (sunt sigur ca ai facut-o deja) concurenta http://www.dinuzara.com
    Cred ca in privintalui Popa te-a batut RAU DE TOT!

Back to top button