Brigada Diverse

Funcţia de director al SGA Suceava, râvnită de Tiberiu Prodan

Lăsat pe liber după ce a schimbat macazul de la PDL la PNL, fostul senator Tiberiu Prodan nu stă deloc cu mâinile în sân.

Pentru că nu a fost nominalizat să candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României, Prodan s-a orientat spre meseria sa de bază. Cu ajutorul partidului pe care l-a trădat şi pe care apoi l-a luat din nou în braţe, mă refer aici la PNL, ex-senatorul a fost numit director al Sistemului Hidrotehnic Independent Siret, unde l-a înlocuit pe Cristinel Macovei.

Dar după 8 ani petrecuţi pe holurile Parlamentului, la şuete cu oameni de afaceri şi politicieni importanţi, Siretul este ca un fel de închisoare pentru Tiberiu Prodan.

Zvonurile spun că acesta nu s-a împăcat deloc cu funcţia de la Siret, pe care o consideră doar una de tranziţie.

Iar saltul pe care Tiberiu Prodan şi-l doreşte este la Suceava, în fruntea Sistemului de Gospodărire a Apelor. Momentan, această instituţie are un şef, în persoana lui Corneliu Vornicu. Cei doi sunt colegi de partid, dar totul până la ciolan, aşa încât nu este exclus să asistăm la o schimbare de director la SGA Suceava.

Iar dacă ţinem cont că Vornicu nu a dat vreun concurs pentru a ocupa postul, iar în ultima vreme a cam călcat pe bec, primind chiar şi un avertisment din partea şefilor de la Bacău, scenariul cu Tiberiu Prodan în fruntea SGA Suceava pare să aibă tot mai mare greutate.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

Back to top button