Shares

Lăsat pe liber după ce a schimbat macazul de la PDL la PNL, fostul senator Tiberiu Prodan nu stă deloc cu mâinile în sân.

Pentru că nu a fost nominalizat să candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României, Prodan s-a orientat spre meseria sa de bază. Cu ajutorul partidului pe care l-a trădat şi pe care apoi l-a luat din nou în braţe, mă refer aici la PNL, ex-senatorul a fost numit director al Sistemului Hidrotehnic Independent Siret, unde l-a înlocuit pe Cristinel Macovei.

Dar după 8 ani petrecuţi pe holurile Parlamentului, la şuete cu oameni de afaceri şi politicieni importanţi, Siretul este ca un fel de închisoare pentru Tiberiu Prodan.

Zvonurile spun că acesta nu s-a împăcat deloc cu funcţia de la Siret, pe care o consideră doar una de tranziţie.

Iar saltul pe care Tiberiu Prodan şi-l doreşte este la Suceava, în fruntea Sistemului de Gospodărire a Apelor. Momentan, această instituţie are un şef, în persoana lui Corneliu Vornicu. Cei doi sunt colegi de partid, dar totul până la ciolan, aşa încât nu este exclus să asistăm la o schimbare de director la SGA Suceava.

Iar dacă ţinem cont că Vornicu nu a dat vreun concurs pentru a ocupa postul, iar în ultima vreme a cam călcat pe bec, primind chiar şi un avertisment din partea şefilor de la Bacău, scenariul cu Tiberiu Prodan în fruntea SGA Suceava pare să aibă tot mai mare greutate.