Brigada Diverse

Gabriel Sandu, surpriza PSD pentru Primăria Rădăuţi?

PSD nu a anunţat oficial nici un candidat pentru vreo primărie din judeţ.

Totuşi, la Rădăuţi, directorul SC Servicii Comunale SA, Nistor Tătar, a precizat că va candida la alegerile de anul viitor.

Bursa zvonurilor spune însă că şefii de la judeţ ar dori să vină cu altceva. Surpriza s-ar putea numi Gabriel Sandu, de 40 de ani, un om de afaceri originar din Rădăuţi, dar care s-a mutat de ani buni în Bucureşti. Pentru a afla dacă rădăuţenii îl agreează pe Gabriel Sandu, conducerea PSD ar fi comandat un sondaj de opinie, care ar putea decide numele celui care va candida pentru funcţia de primar.

gabriel sandu

Revenind la Gabriel Sandu, potrivit site-ul www.wall-street.ro, în 2009, în calitate de fondator al reţelei GSM Proton, o afacere cotată la 33 milioane de euro, a vândut toate acţiunile către Vodafone.

Ulterior, în 2012, a demarat un proiect pe zona retailului alimentar şi într-un an de zile a ajuns la o reţea de şapte magazine de proximitate, toate în Bucureşti. În 2012 a avut o cifră de afaceri de 100.000 de euro, iar pentru 2013 estima o valoare de 1,5 milioane de euro.

Pe scurt, acesta este Gabriel Sandu, omul care ar putea fi candidatul surpriză din partea PSD pentru Primăria Rădăuţi.

 

 

Notă: Sursa foto este www.wall-street.ro

Articole asemănătoare

Back to top button