Brigada Diverse

Giovani, concurenţă pentru Padrino

Închiderea terasei Giovani, care a funcţionat în lunile de vară la fostul restaurant Naţional, nu a coincis şi cu renunţarea la afacere. De aproape două luni se munceşte în ritm susţinut pentru deschiderea unui nou restaurant, care se va numi, cel mai probabil, tot Giovani.

După toate probabilităţile, tiparul după care va funcţiona noul local este identic cu cel „brevetat” de Viorel Aileni la Padrino. Pentru atragerea clienţilor se vor organiza diferite evenimente, care să-i ţină pe oameni în restaurant până târziu în noapte. De exemplu, Padrino a organizat Seară de Dans, are în program Seara Ballantines, iar motive pentru a stimula prezenţa sucevenilor în local se pot găsi fără eforturi prea mari.

giovani

Este posibil că patronul de la Giovani să vină şi cu alte idei culese din Occident. Cert este că beneficiază de o zonă foarte bună. Dezavantajul faţă de Padrino, asta dacă e să ne luăm după ce am văzut în vară, ar fi preţurile ceva mai mari.

Dar cum mulţi suceveni cu bani preferă localurile de fiţe, în care să-şi piardă timpul liber ori să-şi etaleze cuceririle, ceasurile, brăţările şi maşinile, este posibil ca restaurantul Giovani să fie un succes.

În ritmul actual al lucrărilor, Giovani îşi va deschide porţile în câteva săptămâni, ocazie cu care se va şti cu exactitate şi cum a fost gândită afacerea.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Cat de prost si manelist jegos sa fii sa iti pui la bombe nume de astea italiene, spaniole samd? Cum au si aia in Radauti ceva Orso Bruno sau cum naiba se scrie. Invatati ba sa vorbiti si sa scrieti româneste, chiar daca in mintea voastra ingusta e o limba de cacat! Italienismele astea put a jeg, a transpiratie, a neam prost si induc in minte imagini de tipul lanturi groase, tatuaje, iar in ureche zornait de catuse.
    Si apropos de Padrino, cand pizda ma sii boul de la Prelipca o sa puna niste garduri sau sofronei acolo intre spatiul verde si trotuar, ca nu mai ai pe unde sa circuli de gipanurile si bemweurile cefelor rase. Ia pune/l Sandrinio pe ala de la voi ce ia plicuri de la Lungu sa il si intrebe chestiunea asta.

Citiți de asemenea
Close
Back to top button