Shares

Închiderea terasei Giovani, care a funcţionat în lunile de vară la fostul restaurant Naţional, nu a coincis şi cu renunţarea la afacere. De aproape două luni se munceşte în ritm susţinut pentru deschiderea unui nou restaurant, care se va numi, cel mai probabil, tot Giovani.

După toate probabilităţile, tiparul după care va funcţiona noul local este identic cu cel „brevetat” de Viorel Aileni la Padrino. Pentru atragerea clienţilor se vor organiza diferite evenimente, care să-i ţină pe oameni în restaurant până târziu în noapte. De exemplu, Padrino a organizat Seară de Dans, are în program Seara Ballantines, iar motive pentru a stimula prezenţa sucevenilor în local se pot găsi fără eforturi prea mari.

giovani

Este posibil că patronul de la Giovani să vină şi cu alte idei culese din Occident. Cert este că beneficiază de o zonă foarte bună. Dezavantajul faţă de Padrino, asta dacă e să ne luăm după ce am văzut în vară, ar fi preţurile ceva mai mari.

Dar cum mulţi suceveni cu bani preferă localurile de fiţe, în care să-şi piardă timpul liber ori să-şi etaleze cuceririle, ceasurile, brăţările şi maşinile, este posibil ca restaurantul Giovani să fie un succes.

În ritmul actual al lucrărilor, Giovani îşi va deschide porţile în câteva săptămâni, ocazie cu care se va şti cu exactitate şi cum a fost gândită afacerea.