Brigada Diverse

Glumeţul Carcalete

S-ar putea spune că mi-am făcut un scop de a vorbi despre Petru Carcalete, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava. Situaţiile curente m-au făcut să nu-l pot ocoli.

Ultimele evenimente s-au petrecut astăzi dimineaţă, la dezvelirea unei plăci omagiale care să amintească peste ani că împlinirea a 150 de ani de la înfiinţarea Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” nu a trecut neobservată. Încercarea preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur de a dezveli placa omagială s-a făcut cu ceva eforturi, aspect care nu i-a scăpat lui Carcalete.

„Domnul Flutur a fost astăzi sforar, dar se pare că nici la asta nu s-a priceput foarte bine, având în vedere că nu a reuşit să dezvelească placa imediat”, a spus Petru Carcalete.

De gura şefului IŞJ Suceava nu a scăpat nici rectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava Adrian Graur. Acesta i-a stâlcit numele, ceva de genul „cacarcalete”. Replica a venit rapid: „Pentru cine nu ştie, carcalete înseamnă o combinaţie de băuturi şi îi sfătuiesc pe cei care nu mă înghit, să nu încerce să bea că o să le pice rău”.

Oare şi învăţământul sucevean este tratat de Petru Carcalete tot ca o glumă?

Articole asemănătoare

4 Comentarii

Back to top button