Brigada Diverse

Haiducia lui Olărean

Pentru că iarna a fost lungă şi geroasă, mintea primarului PD-L de Rădăuţi s-a conservat. Iar odată cu venirea primăverii a început să scoată ghiocei.

Pentru a-şi servi amicii şi a avea de unde să le plătească facturile neonorate de-a lungul timpului, cum este şi cazul SC Compania de Agrement Bucovina SA, firmă controlată de Mircea Vlădean şi care a exploatat iarna trecută un patinoar în centrul Rădăuţiului cu apă furată de la societatea de servicii comunale şi cu electricitate plătită din banii Primăriei, Aurel Olărean a inventat un nou bir.

Dacă propunerea sa va primi acceptul consilierilor locali, toate maşinile cu un tonaj mai mare de 12 tone vor trebui să plătească bani serioşi pentru onoarea de a tranzita municipiul cu punct de informare în WC-ul public şi cu un primar care se ia la bătaie cu poliţiştii.

Cine trece o singură dată prin oraş va cotiza 100 de lei, iar dacă şoferului îi place la nebunie Rădăuţiul şi îşi înmulţeşte vizitele va scoate din buzunar câte 200 de lei/lunar. Olărean nu a uitat să spună că taxa de tranzit va constitui venit cu destinaţie specială şi va fi utilizat „exclusiv” pentru întreţinerea şi reparaţia drumurilor de pe raza municipiului Rădăuţi. La cât de „exclusiv” acţionează numitul Aurel Olărean sunt sigur că va acoperi toate gropile. Dar nu din oraş, ci de pe drumul care trece prin faţa casei sale şi, eventual, care duce spre sediul propriei televiziuni.

Sugestia pentru Olărean ar fi să introducă câte o taxă şi pentru mersul pe jos, cititul ziarului care îl critică şi lista rămâne deschisă. Iar de idei nu mi-e teamă că îi lipsesc edilului din Rădăuţi.

Articole asemănătoare

3 Comentarii

  1. Bine,da’ ia uita-te mata la nenea asta,primarul,esti sigur ca e in toate apele? Sau,altfel spus,crezi ca iese bine la recensamantul oilor,le are pe toate acasa?? Nu vezi ce duios este,mititelul? Oare ce le pune in mancare la marinari,ca mai cunoastem cazuri de priviri directionate dubios? Mama,ce colectie de intelectuali rafinati: Basescu,Lungu,Pinalti,Boc,Flutur,Udrea,Sulfina,Olarean,Boagiu, Roberta…

  2. Seful Kuku a alcatuit echipa de baza dar a uitat ca a-l unsprezecelea este si portarul.Care o fi ala?Numai talibanii puterii actuale il stiu.Sa speram ca vom scapa de ei.

Back to top button