Brigada Diverse

Încă un fruntaş PD-L Suceava în caracatiţa Ridzi

Într-un articol apărut astăzi în „Gazeta Sporturilor”, sub semnătura lui Cătălin Tolontan, sunt prezentaţi oamenii care au parazitat Ministerul Tineretului şi Sporturilor. În articolul „Toţi oamenii lui Moni” apare şi numele unui sucevean, fruntaş PD-L.

Este vorba de Daniel Fădur, un individ care pare logodit cu scandalul, indiferent de funcţia în care s-ar afla, şi care se adaugă lui Dumitru Mihalescul, despre care „Adevărul” a scris că era furnizor de electrocasnice şi electronice pentru ministerul condus de Monica Iacob Ridzi (foto).

Dacă numele nu vă este cunoscut am să fac o scurtă recapitulare şi am să prezint doar câteva din cele mai importante momente din cariera lui Fădur. În 2006, în perioada când era şeful şoferilor din Senatul României a provocat un protest al oamenilor din subordine, după ce în miez de noapte le-a controlat maşinile de serviciu. Arogant şi plin de sine îi numea pe şoferi „sclavi pe plantaţie”, iar celor care aveau curajul să protesteze îi ameninţa că îi va da afară şi în locul lor va angaja şoferi de la firma sa de taximetrie, care între timp a falimentat.

Daniel Fădur a fost protagonistul şi altui scandal de proporţii în urmă cu aproximativ 8 ani, când şi-a scos şoferii de la firma de taximetrie XXL Company în stradă. Folosindu-se de numele Partidului Democrat, unde deţinea funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei judeţene Suceava şi era responsabil al Departamentului imagine şi relaţii mass-media, Daniel Fădur şi-a scos ilegal în stradă şoferii pe care-i avea angajaţi pentru a protesta împotriva Legii taximetriei.

După acest scandal, Fădur şi-a prezentat demisia, dar Biroul Judeţean al PD Suceava a respins cererea sa. „Ţinând cont de faptul că este un cadru tânăr, pentru prima dată într-o funcţie la judeţ, Biroul i-a refuzat demisia”, a fost motivaţia oferită la acea vreme de Eugen Uricec, omul care acum a sărit în barca PD-L.

Probabil pe aceeaşi filieră, Daniel Fădur a ajuns şi om de încredere în ministerul condus de Monica Iacob Ridzi. După cum scrie Cătălin Tolontan, fostul şef de taxiuri şi şef al şoferilor din Senat este unul din cei 19 directori cu carnet de membru PD-L cu care Ridzi s-a înconjurat în fruntea MTS pentru a putea fura din banul public.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. de tinerica asta cu fata batrana ne-am cam saturat…n-o sa fie dovezi suficiente si o sa-i dea NUP in justitie…sandule, se usuca cerneala degeaba, nu se inampla nimik…….mai bine sa scriem despre mahalaua suceava si problemele ei…..un subiect bun…..cum trec soferii pe rosu la semaforul de la curcubeu…..si politistii ma asteapta undeva pe camp la capu c. sa-mi dea amenda ca merg cu 100 km/ora, in loc de 90…….

Citiți de asemenea
Close
Back to top button