Shares

Viceprimarul Lucian Harşovschi este suspect de infectare cu virusul A H1N1. El a primit indicaţia de a sta izolat la domiciliu pentru o perioadă de 7 zile.

Viceprimarul Sucevei a dat dovadă de o inconştienţă crasă. Şi asta pentru că nu s-a prezentat la medic în ziua în care au apărut primele simptome de gripă. Lucian Harşovschi a acuzat o stare generală proastă încă de duminică, dar în ciuda campaniei din presa locală şi naţională despre îmbolnăvirile cu virusul A H1N1, nu s-a prezentat la spital. Nu a făcut asta nici ieri, când a stat acasă şi cică starea sa de sănătate s-ar fi îmbunătăţit.

Astăzi dimineaţă a venit la serviciu, la Primăria Suceava, unde a intrat în contact cu mai multe persoane. Ulterior, după ce s-a plâns că-i este rău, a mers la medic.

harsovschi telefon

Aici i s-a confirmat că simptomele îl plasează printre suspecţii de îmbolnăvire cu gripă nouă. I s-au recoltat probe de sânge şi salivă, care au fost trimise la Bucureşti. Rezultatele vor fi cunoscute joi, iar până atunci, toţi cei care au intrat în contact cu inconştientul Lucian Harşovschi tremură la gândul că s-ar putea îmbolnăvi la rândul lor.

Nu pot să-mi închipui ce o fi fost în capul lui Harşovschi, dacă a fost ceva. Să apari în public şi să expui atâtea persoane la îmbolnăvirea cu virusul gripei porcine denotă ce vreţi dumneavoastră, numai simţ de responsabilitate nu. Dacă era vorba de badea Gheorghe care nu se uită la televizor şi nu citeşte ziarul aş fi înţeles situaţia. În cazul lui Harşovschi, cuvintele sunt de prisos.