Shares

Începând de mâine, 14 august, Ioan Manole revine pe ecranele unei televiziuni locale din Suceava după un exil de peste trei ani.

Din ciclul <Manole nu moare, Manole se reinventează> scriitorul care realiza emisiunea „Meşterul Manole” de la Bucovina TV va relua difuzarea.

Ioan Manole a fost demis după alegerile din iunie 2012 la presiunile celor care tocmai veniseră la putere, respectiv PSD. Cătălin Nechifor şi Ovidiu Donţu nu au suportat ideea de a-l vedea pe ecrane seară de seară pe cel care-i criticase vehement o perioadă îndelungată.

manole somax

Pentru a nu „ucide” postul de televiziune Bucovina TV, se pare că mai marii PSD Suceava au cerut imperativ sacrificarea lui Ioan Manole, ceea ce s-a şi întâmplat.

Lăsat fără un loc de muncă, Manole a realizat emisiuni pe la Rădăuţi, iar mai apoi la Botoşani, la Somax TV.

Readucerea lui Ioan Manole la Bucovina TV şi reluarea emisiunii întreruptă brutal acum trei ani este o palmă mare dată psd-iştilor. Practic, începând de mâine, PSD Suceava şi activitatea, mai bine zis non-activitatea din judeţ va fi luată la bani mărunţi, iar cei care cunosc cât de pătimaş şi scrupulos este Ioan Manole nu trebuie să rateze emisiunile acestuia.