Brigada Diverse

Ipocrizia primarului-fermier de la Bosanci

Peste o sută de fermieri din județ ies de trei zile pe străzile din județ, dar și din municipiul Suceava, pentru a-și striga nemulțumirile. Pe unul din tractoarele care a fost la protest și a dus la blocaje infernale în diferite zone se numără și un primar-fermier. Este vorba de Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, care este un adevărat latifundiar, cu sute de hectare, spre 1.000, de teren cumpărate – luate, în unele cazuri, în mod cel puțin dubios în Bosanci, Ipotești, dar și în alte zone.

Primarul traseist Miron, care și-a început cariera în ALDE și acum face parte dintr-un partid de guvernământ a ajuns să protesteze împotriva celor a cărui politică o face. Poate ar fi bine să explice modul în care a ajuns să se învecineze cu aproape toți proprietarii de terenuri din Bosanci și Ipotești ajungând până acolo încât să fie numit ,,vecinul”, iar acum dă lecții de morală. În urma afacerilor sale imobiliare dubioase, comuna Bosanci și nu numai, stă pe un adevărat butoi cu pulbere, iar zecile de plângeri către diferite instituții, inclusiv DNA și DIICOT, sunt o consecință firească.

Să nu uităm nici de acțiunile sale electorale, când fermierul-primar Miron taie câte o oaie și o dă pomană alegătorilor, dar uită să le spună acestora că vrea să le ia pășunile pentru a face parcuri fotovoltaice, ceea ce a stârnit alte proteste și plângeri împotriva sa. Acum, s-a urcat pe tractorul cu care își face vânt să intre în AUR (nu și-a ascuns niciodată această intenție și chiar a participat la acțiunile organizate de partidul lui George Simion), numai că fermierii nu pot fi manipulați la fel de simplu precum copiii cu care Neculai Miron a mărșăluit de la Bosanci la Suceava, la sediul IȘJ Suceava, în noiembrie 2021.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button