Brigada Diverse

L-aţi pedepsit pe Băişanu. Dar cu copiii ce aveţi?

Despre strada 6 Noiembrie, situată în buricul târgului, am mai scris, iar faptul că arată ca după război este o ruşine.

Bine, nu că alte străzi ar arăta mai bine şi ar merita vreun premiu. Dar aici, avem o alternanţă de gropi cu guri de canal lipsă.

Întâmplător sau nu, gura de canal lipsă şi „umplută” cu câteva crengi se află chiar în faţa casei lui Alexandru Băişanu, deputatul ALDE de Suceava. Acesta a semnalat problema, inclusiv pe reţelele de socializare, dar nimeni nu s-a sinchisit să ia vreo măsură.

gura canal1

Eu înţeleg că primarul Ion Lungu vrea să-l pedepsească pe Alexandru Băişanu, mai ales că acesta nu a ezitat să-l critice cu orice prilej, în special în ceea ce priveşte starea în care se află municipiul Suceava în prezent.

Întrebarea este alta. Ce vină au copiii care tranzitează zona zilnic în drumul spre şcoală? Poate o fi considerată vreun soi de atracţie turistică, pe care elevii suceveni trerbuie să o viziteze măcar o dată în viaţă.

Ieri la amiază, am întâlnit în jurul acestei grui de canal trei adolescenţi. Mi-au spus că prima dată au observat „minunea” luni dimineaţă, cu menţiunea că atunci nu era semnalizată.

gura canal2

Într-o săptămână s-a realizat o evoluţie colosală: s-a montat un indicator de ocolire şi o bandă reflectorizantă. Atât şi nimic mai mult.

O fi şi acesta un semn al respectului faţă de cetăţeni şi al grijii pentru siguranţa copiilor din Suceava. Cu mulţumiri, primarului Ion Lungu.

Articole asemănătoare

Un Comentariu

  1. Eu m-am lamurit cu beietanu asta. E cu doua fete. Tot da cu lupta impotriva statului de drept. Zilele trecute m-am uitat timp de cateva minute la o emisiune de la o televiziune unde cica parca el ar conduce-o din umbra sau nu.. Era un neicusor cu barbison alb care tot o dadea cu garrgara, cu nu stiu ce asasinat prin slovenia tras la indigo cu ce s-a intamplat la colectiv si cum a iesit lumea in strada sa lupte cu coruptia. Uite asa si dai si lupta , neicusorul lauda deneiau si lupta cu penalii si dadea suturi la aliatii lor din piesede. Mi s-a facut lehamite de ipocrizia asta de 2 lei.

Back to top button