Shares

Primarul din Rădăuţi, Aurel Olărean, nu-şi dezminte deloc faima de individ arogant şi pentru care contează doar propria persoană.

După ce în mandatul trecut s-a confruntat cu un adevărat boicot din partea consilierilor locali, mare parte chiar din propria ogradă, de la PDL, Aurel Olărean a schimbat tactica. Şedinţele de Consiliu Local din acest mandat au început sub zodia bileţelelor.

Aleşii locali din partea PDL primesc bileţele din partea lui Olărean, în care li se indică modul cum trebuie să voteze pentru anumite puncte de pe ordinea de zi. E o situaţie umilitoare şi înjositoare pentru nişte oameni care se doresc a fi exponenţii rădăuţenilor. Iar printre aceştia nu se numără ciobani şi manglitori, ci profesori sau oameni cu profesii respectate.

Tratamentul de care au parte consilierii locali ai PDL este chiar frumos faţă de modul în care se comportă Olărean cu viceprimarul Dumitru Ciubotariu, din partea PP-DD.

Acestuia i se aminteşte în fiecare clipă că a ajuns în funcţie prin mărinimia lui Aurel Olărean, iar la rând mai stau alţi candidaţi care râvnesc la postul de viceprimar.

Rămâne de văzut cât va mai putea edilul din Rădăuţi să-i prostească şi să-i manipuleze pe consilierii locali şi pe viceprimar. Prevăd că în câteva luni reîncepe nebunia la Rădăuţi, cu Aurel Olărean în rol de prim tenor.