Brigada Diverse

Liftierul doamnei Udrea, gestionarul fondurilor de la Aeroport

Situaţia viitorului gestionar al fondurilor pentru modernizarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava a fost tranşată la nivelul Consiliului Judeţean Suceava.

Nu va fi Vasile Rîmbu, managerul Spitalului Judeţean Suceava, cel care va avea pe mână aceşti bani, ci o altă persoană. Este vorba de Corneliu Popovici, nimeni altul decât liftierul Elenei Udrea.

Popovici a intrat într-un con de umbră în ultima vreme, dar acest lucru a fost doar temporar. Noii săi colegi din PD-L nu l-au uitat şi i-au găsit un alt post călduţ.

Corneliu Popovici se va ocupa de proiectul de la Aeroport, deşi întrebarea firească ar fi ce are turismul şi cu lucrările de la acest obiectiv. Totuşi, în felul acesta, Flutur împuşcă doi iepuri deodată, mai exact o mulţumeşte şi pe Elena Udrea şi obţine şi fonduri europene pentru judeţul Suceava.

Astfel, prin numirea lui Popovici la butoanele cu fonduri europene, adică vreo 28 de milioane de euro, Flutur se încarcă pozitiv de două ori.

E o lovitură bună şi pe termen lung şi la care Flutur s-a gândit bine.

Articole asemănătoare

5 Comentarii

  1. Liftierul doamnei Udrea a fost pus sef peste niste bani care nu exista si nici nu vor exista vreodata! Este o siretenie tipic fluturista,este ca si cum l-ar fi pus cioban la oile sale de pe Luna… Este o sinecura,in afara de faza cu liftul, domnul cu pricina nici macar nu prezinta incredere,doamna Ardeleanu le-a explicat, pre limba lor ,ca renumitul adagiu :”Qui trahir ,trahira!” are si aplicatiuni colective,demne de observat la traseistii politici români…
    Altfel,daca veti observa atent si veti face un raport in legatura cu „acordurile”,”proiectele”,”finantarile”,etc., asa cum rezulta ele din fotografiile lui Flutur si derularea lor efectiva veti observa ceva curios:realizarea lor este inca la timpul viitor,toate se vor face cam pe cand se va termina „reforma” sau cam pe cand vor fi epuizati reformatii… Incercati sa treceti in Ardeal pe drumul Panaci – Bilbor,ale carui panglici le-a taiat Flutur de vreo 5 ori si o sa va mai nuanţaţi entuziasmul ! Adica,altfel spus,cam pe cand Sfantu-Asteapta va fi trecut cu rosu in calendar sau,ma rog,cu portocaliu…

  2. sa-nteleg de aici ca udrea i-a datlui flutur (pe la nas) 28 de milioane de euro pentru ca flutur s-o scape de popovici? se repeta scenariul cu luhan?

  3. Cam asa + alte dulceţuri,numai de ei stiute… Dar herr Scmetterling are alte griji majore,ce e prin gazetele de perete e pentru copiii lor cuminti care au papat tot si primesc un dulce la culcare.La ordinea zilei (nu la Sinteaza Zilei!) este noua hachita a Chiorului Suprem care isi executa fii spirituali precum Cronos… Acuma a deschis o partida zemoasa de primari si presedinti de consilii judetene pedelisti,la desert merg cei proveniti din raposatul PLD… Sigur ca Flutur este interesat sa fie sarit , sa treaca direct la liderii Opozitiei,care-s mai crocanti si nici nu-ti procura senzatii tari,la nivelul anilor ’60… Inclusiv pentru ‘mnealui este o mare taina cum se vede lumea prin ochii imbarligati ai Tartorului !

  4. doamne sfinte, prostovanu asta director la aeroport.????asta nici trei fraze nu leaga singur fara manole de la tv. ce a ajuns tara asta..
    ala ii face toate discursurile. a povesti el.

  5. da trebuie sa aiba studii superioare frate, asta are vreo 50 de ani si la 46 a terminat si el o facultate particulara . ce are in cap? o fost pompier la rulmentu si lega baloti de in la in si canepa.asta se pricepe la altceva decat la pupat funduri?

Citiți de asemenea
Close
Back to top button