Bârfe

Lungu şi Flutur, în război deschis

Primarul Ion Lungu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur sunt în război deschis. Conflictul dintre cei doi şi-a consumat unul din episoade duminică seară.Cu ocazia Zilelor Sucevei, Primăria a oferit un cocktail la Hotelul Zamca, la care au fost invitaţi atât Flutur cât şi parlamentarii suceveni. Democrat-liberalii au lipsit cu desăvârşire, de teama unor represalii din partea lui Gheorghe Flutur. Aşa se face că petrecerea s-a transformat într-un fiasco, atmosfera fiind mai mult una de înmormântare.

Lungu si Flutur

Supărarea lui Flutur pe primarul Ion Lungu a plecat de la vizita Eleni Udrea în Suceava, cu ocazia manifestărilor “Paşte în Bucovina”.

În timp ce o aşteptau pe ministrul Turismului în biroul lui Flutur, primarul şi-a permis o glumă care nu a fost gustată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Aşezat pe fotoliul lui Flutur, primarul a spus că i-ar sta bine acolo. Remarca nu i-a fost pe plac preşedintelui CJ Suceava, care a interpretat-o ca o dorinţă a lui Lungu de a-i fura funcţia într-un viitor nu prea îndepărtat.

Articole asemănătoare

4 Comentarii

  1. ba flutur,caii care ii ai la pensiune sunt mai destepti ca tine mai nesimtitule,ai obraz ca de porc cu sleata ta cu tot.afara cu voi din tara handicapatilor

Citiți de asemenea
Close
Back to top button