Shares

Primarul Ion Lungu şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur sunt în război deschis. Conflictul dintre cei doi şi-a consumat unul din episoade duminică seară.Cu ocazia Zilelor Sucevei, Primăria a oferit un cocktail la Hotelul Zamca, la care au fost invitaţi atât Flutur cât şi parlamentarii suceveni. Democrat-liberalii au lipsit cu desăvârşire, de teama unor represalii din partea lui Gheorghe Flutur. Aşa se face că petrecerea s-a transformat într-un fiasco, atmosfera fiind mai mult una de înmormântare.

Lungu si Flutur

Supărarea lui Flutur pe primarul Ion Lungu a plecat de la vizita Eleni Udrea în Suceava, cu ocazia manifestărilor “Paşte în Bucovina”.

În timp ce o aşteptau pe ministrul Turismului în biroul lui Flutur, primarul şi-a permis o glumă care nu a fost gustată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava.

Aşezat pe fotoliul lui Flutur, primarul a spus că i-ar sta bine acolo. Remarca nu i-a fost pe plac preşedintelui CJ Suceava, care a interpretat-o ca o dorinţă a lui Lungu de a-i fura funcţia într-un viitor nu prea îndepărtat.