Brigada Diverse

Mariane, dacă tot ai fost la butoane în Primărie de ce nu ai făcut nimic?

Vine un tovarăș candidat la funcția de primar și ne toarnă niște gogoși, de parcă el a aterizat de nicăieri și acum constată ce rău e în Suceava asta.

Iată ce spune Marian Andronache, candidat din partea Alianței Dreapta Unită: ”Suceava, ai așteptat destul un lider care să lupte pentru dreptate și egalitate pentru toți! Misiunea mea este să redau orașul înapoi sucevenilor”.

Dacă Marian Andronache are memoria scurtă am să-i amintesc că în mandatul 2016-2020 a fost viceprimar al Suceava, iar înainte și după intervalul menționat a ocupat funcția de director la Direcția Domeniului Public din Primăria Suceava.

Adică ultimii nu știu câți ani a fost șef prin Primăria Suceava și acuma vine și ne ia de proști că ne dă Suceava înapoi. Dar în felul lui și doar pe jumătate are dreptate.

Suceava e la unii, dar printre ei se află chiar Marian Andronache. Cât despre datul înapoi, asta e o poveste nemuritoare în care nici copiii nu mai cred.

Și tot din ciclul manipularea electoratului se înscriu și afișele, vreo 50.000 la număr, tipărite recent la o tipografie din Suceava, prin care Marian Andronache sugerează că-i face cetățeni de onoare pe cei care le primesc. Curat-murdar, coane Marian. Sau ipocrizie dusă la extrem.

Articole asemănătoare

Citiți de asemenea
Close
Back to top button